2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Uz SIA JK Namu pārvalde vadītāja amatu pieteikušies septiņi pretendenti

Uz SIA JK Namu pārvalde vadītāja amatu pieteikušies septiņi pretendenti

22.martā noslēdzās pieteikšanās konkursā uz SIA JK Namu pārvalde valdes locekļa jeb vadītāja amatu. Sarunā ar Radio1.lv Jēkabpils novada domes izpilddirektors Uldis Skreivers sacīja, ka kopumā pieteikušies septiņi pretendenti un visi atbilstot konkursa nosacījumiem.

Viņš sacīja, ka šonedēļ konkursa komisija izvērtēs pretendentus saskaņā ar iesniegtajiem dokumentiem, kas liecina par pretendentu izglītību un līdzšinējo darba pieredzi. Pēc tam atbilstošākos izvirzīs konkursa otrajai kārtai, kur ar pretendentiem notiks pārrunas un pēc tam atbilstošākais tiks virzīts SIA JK Namu pārvalde valdes locekļa amatam.

Uldis Skreivers atklāja, ka pretendentu vidū ir pieci vīrieši un divas sievietes, pretendenti esot gan no Jēkabpils novada, gan no citiem novadiem un pašvaldībām, tajā skaitā arī  vietējo uzņēmumu un kapitālsabiedrību vadības cilvēki. Arī pieredze, izglītība un darbības jomas pretendentiem esot dažādas, piemēram, pretendents ar  lauksaimniecības izglītību, pretendenti, kas nāk no transporta nozares vai uzskaites jomas un citām. Esot arī pretendenti no vietējo uzņēmumu un iestāžu vadības pieteikušies. 

Uldis Skreivers piebilda, ka komisija ieinteresēta pēc iespējas ātrāk noteikt atbilstošāko pretendentu, lai kapitālsabiedrība ilgstoši nepaliek bez vadības.

Jau ziņots, ka SIA “JK Namu pārvalde” valdes priekšsēdētāja Elita Freija Jēkabpils novada pašvaldībai iesniegusi atlūgumu. 

Sarunā ar Radio1.lv Elita Freija sacīja, ka šāds lēmums pieņemts, jo ģimene pārceļas uz citu dzīvesvietu tuvāk Rīgai un lielā attāluma dēļ vairs nebūs iespēja izbraukāt uz darbu.  Elitas Freijas pēdējā darba diena bija 18.martā. Laika periodā, no Elitas Freijas aiziešanas no amata līdz jauna valdes locekļa apstiprināšanai, SIA JK Namu pārvalde vada uzņēmuma galvenais inženieris, prokūrists Jānis Antonovs.

Komentāri (0-2/2)

  • Konkursa uzvarētājs
    26.03.2024 15:59
    Pēc 3 gadiem varēs pārcelties dzīvot tuvāk Rīgai
  • To visi zin,
    26.03.2024 11:14
    Jebkurš šāds konkurss ir farss, kur uzvarētājs zināms pirms izsludināšanas, ar cēlu mērķi saglabāt esošo koalīciju.

Atstājiet komentāru