2024.gada 10. maijs

Maija, Paija

Salas un Sēlpils pagastu pārvaldnieks Raimonds Jaudzems iesniedzis atlūgumu

Salas un Sēlpils pagastu pārvaldnieks Raimonds Jaudzems iesniedzis atlūgumu

Jēkabpils novada Salas un Sēlpils pagasta pārvaldes vadītājs Raimonds Jaudzems uzrakstījis atlūgumu, un viņa pēdējā darba diena ir otrdien, 30. aprīlī. 

Sarunā ar vietējiem medijiem preses konferencē Jēkabpils novada pašvaldības izpilddirektors Uldies Skreivers sacīja, ka uz šo amatu jau tuvākajā laikā tiks sludināts konkurss. 

Uldis Skreivers arī piebilda, ka pēdējo gadu laikā gan pašvaldībai, gan iedzīvotājiem sadarbība ar Raimondu Jaudzemu nebijusi viegla, bieži nācies risināt dažādas domstarpības. Iespējams, iedzīvotāju kārtējās sūdzības tikšanās reizē ar novada vadību Sēlpilī, pielikušas punktu un pagastu pārvāldnieks pieņēmis lēmumu iesniegt atlūgumu.

Kā pats Raimonds Jaudzems skaidrojis, viņam esot nepieciešams “restarts”, jo šajā amatā aizvadīti vairāk nekā 13 gadi, strādājot dažādos pagastos. Jāpiebilst, ka izveidojoties jaunajam Jēkabpils novadam, atestācijā starp visu novadu pagastu pārvaldniekiem, Raimonds Jaudzems ieguva visaugstāko novērtējumu.

Līdz, konkursa kārtībā tiks atrasts jauns Salas un Sēlpils pagastu pārvaldnieks, amata pienākumus uz pagaidu laiku pildīs Sēlpils pagasta saimniecības vadītāja Anita Bārzdiņa.

Komentāri (0-4/4)

  • Tūrists
    30.04.2024 11:58
    Cik alga? Moš uz Sēlpili pārvākties
  • Caurspīdīgums un demokrātija
    28.04.2024 16:59
    Dome vienreiz nākusi pie prāta! Aiz viņa vēl pārīti palaist !
  • Mila
    28.04.2024 14:22
    Tukša vieta bija, ne pārvaldnieks....
  • Kitija
    27.04.2024 21:13
    Tak palūdza uzrakstīt,ne pirmo reizi dome tā dara.

Atstājiet komentāru