2024.gada 26. jūnijs

Ausma, Ausmis, Inguna, Inguns

Par SIA JK Namu pārvalde priekšnieku iecelts Jānis Antonovs

Par SIA JK Namu pārvalde priekšnieku iecelts Jānis Antonovs

Otrdien, 21.maijā ar Ārkārtas dalībnieku sapulces lēmumu par SIA JK Namu pārvalde valdes locekli iecelts Jānis Antonovs, kas līdz šim bija uzņēmuma galvenais inženieris, prokūrists un laika periodā, kamēr nebija vadības, bija vadītāja pienākumu izpildītājs, portālu Radio1.lv informēja pašvaldības izpilddirektors Uldis Skreivers..

Radio1.lv jau ziņoja, ka pretendentu atlasei bija pieteikušies deviņi kandidāti, uz nākamo kārtu – intervijām – tika aicināti četri. Šodien SIA “JK namu pārvalde” valdes locekļa amatā apstiprināts Jānis Antonovs. 

Pašvaldības informācija liecina, ka Jānis Antonovs Rīgas Tehniskajā universitātē ieguvis profesionālo bakalaura grādu nekustamā īpašuma pārvaldībā un nekustamā īpašuma pārvaldnieka kvalifikāciju. No 2017. gada J.Antonovs SIA “JK Namu pārvalde” veica galvenā inženiera pienākumus (ar ēku apsaimniekošanu saistīto darbību organizēšanu, uzraudzību un kontroli), kā arī no 2021. gada 9. augusta bija iecelts par uzņēmuma prokūristu. 

Pēc apstiprināšanas amatā, Jānis Antonovs uzsvēra: “Ir jāuzlabo komunikācija ar iedzīvotājiem un iedzīvotāju iesaistīšanās lēmumu pieņemšanā attiecībā uz māju nākotni. Tas ir būtiski, jo labas pārvaldības centrā ir iedzīvotājs. Tāpat jāizvērtē darbinieku skaitu un nepieciešamību Sabiedrības apsaimniekošanas pakalpojuma nodrošināšanā, īpašu vērību pievēršot darba stundu uzskaitei veicamajiem pienākumiem. Jāpārskata un jāoptimizē iekšējos uzņēmuma resursus plānoto remontdarbu veikšanai, maksimāli izmantojot uzņēmuma darbaspēku, tādā veidā pēc iespējas samazinot ārpakalpojuma piesaisti. Jāizvērtē pašvaldības dzīvokļu īrnieku pienākumus un tiesības īpašuma saglabāšanā un uzturēšanā. Jāturpina operatīvs un aktīvs darbs ar parādniekiem. Tāpat būtisks uzdevums ir turpināt darbu pie ārējā atbalsta iespēju piesaistes māju attīstībai.”. 

Jānis Antonovs darbu valdes locekļa amatā uzsāk ar apstiprināšanu - 2024. gada 21.maiju.

Jau ziņots, ka SIA “JK Namu pārvalde” valdes priekšsēdētāja Elita Freija Jēkabpils novada pašvaldībai iesniegusi atlūgumu. 

Sarunā ar Radio1.lv Elita Freija sacīja, ka šāds lēmums pieņemts, jo ģimene pārceļas uz citu dzīvesvietu tuvāk Rīgai un lielā attāluma dēļ vairs nebūs iespēja izbraukāt uz darbu.  Elitas Freijas pēdējā darba diena bija 18.martā.

Komentāri (0-2/2)

  • Litaijaa
    21.05.2024 21:08
    Prieks par profesionālu un uz sadarbību vērstu cil ēku
  • Jecis
    21.05.2024 18:50
    Viss jau labi, tik bail ka drīz vairs nebūs namu, ko apsaimniekot.... lielākajai daļai daudzstāvu māju ir beidzies ekspluatācijas termiņš, turklāt tehniski un morāli tās ir novecojušas....cik atceros pirms gadiem desmit salvevičs uz jautājumu par māju fonda atjaunošanu atmeta, ka lāpīs vecās....bet ne visi ir pirms pensijas vecumā, un gribas tomēr dzīvokli arī bērniem atstāt....bet bail ka pēc gadiem divdesmit visi mikrorajoni pārvērtīsies par graustu rajoniem.....

Atstājiet komentāru