2024.gada 22. oktobris

Irīda, Īrisa

Jēkabpils NPP tiekas ar jaunsargiem un 13 skolās pirmklasniekiem dāvā atstarojošās vestes (FOTO)

Lai uzzinātu par policijas darbinieku ikdienu, 28.septembrī Jēkabpils novada pašvaldības policijā viesojās Jēkabpils 3.vidusskolas jaunsargu vienība kopā ar instruktori Līgu Garkalni – Kalniņu, informē  Jēkabpils novada pašvaldības policijas  priekšnieka vietniece Inga Logina.

 
Viņa stāsta, ka jaunsargiem tika izrādīts policijas iecirknis, tostarp aizturēšanas telpas, kā arī dežūrdaļa ar video novērošanas kamerām. Jaunieši izrādīja interesi par policista darbu un uzdeva interesējošus jautājumus. 

Inga Logina teic: “Paldies jaunsargiem un instruktorei par viesošanos pašvaldības policijā!” 
 
Viņa piebilst, ka jau tradicionāli, kā katru gadu,arī šogad septembrī Jēkabpils novada pašvaldības policijas darbinieki tikās ar 1.klašu skolēniem, dāvinot pašvaldības sarūpētās atstarojošās vestes ar uzrakstu "Jēkabpils novads". Kopumā apmeklētas 13 izglītības iestādes. Mācības 1.klasē šogad uzsākuši 395 skolēni, pērn tie bija 465 bērni.

Inga Logina norāda, ka ar 1.klašu skolniekiem tikšanās laikā tiek pārrunāti jautājumi, kas viņiem būtu jāievēro, dodoties uz skolu, atrodoties izglītības iestādē un arī mājās. Neizpalika, protams, dienesta automašīnas parādīšana, atstarojošo vestu pielaikošana un kopēja fotografēšanās.


Foto: Jēkabpils NPP

Atstājiet komentāru