2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Daugavpilī darbojas "Volkswagen" dīleris "Auto Welle"

Daugavpilī darbojas "Volkswagen" dīleris "Auto Welle"

Pagājušā gadā aprīlī Daugavpilī darbu uzsāka jaunais oficiālais “Volkswagen” dīleris "Auto Welle". Lai uzzinātu vairāk par “Volkswagen” autocentru” Auto Welle”, mēs aicinājām uz sarunu autocentra izpilddirektoru Staņislavu Rosovski.

Ir pagājis viens gads kopš “Auto Welle” atvēršanas brīža. Staņislav, pastāstiet, lūdzu, ko esat sasnieguši tik īsā pastāvēšanas laika posmā?

Protams, pirmais gads bija sarežģīts, bet tomēr veiksmīgs. Pirmkārt, mēs esam gandarīti par to, ka pie mums automašīnas apkalpo un pērk ne tikai Daugavpils iedzīvotāji, bet arī klienti no citām Latvijas pilsētām. Šajā īsajā laika posmā kopējais klientu skaits ir pārsniedzis trīs tūkstošus. Turklāt savu darbību uzsākusi arī “Auto Welle” oficiālā mājas lapa - www.autowelle.lv, kas sniedz daudzas priekšrocības “Volkswagen” autovadītājiem. 123

Pastāstiet, kādas ir jūsu priekšrocības, salīdzinot ar konkurentiem?

“Auto Welle” – tas ir ne tikai autocentrs ar servisu un automašīnu tirdzniecības salonu. Tas ir, pirmkārt, profesionāli pārdošanas un apkalpošanas speciālisti. Viņi novērtē klientus un viņu laiku, tāpēc risina klientu automašīnu problēmas ātri un kvalitatīvi, piedāvājot ne tikai ātras un kvalitatīvas konsultācijas un pakalpojumus, bet arī individuālu pieeju.

Viena no mūsu stiprajām pusēm ir autorizēts “Volkswagen” autocentra serviss. Mēs atšķiramies no citiem ar kvalitatīvu garantijas remontu un tehniskām apkopēm, oriģinālajām auto rezerves daļām, ar mobilitātes garantiju, kā arī  mums ir pieejams “Volkswagen” rūpnīcu atbalsts sarežģītos remonta gadījumos. Cenām ir pamatotas un daudzos gadījumos ir zemākās nekā konkurentiem.

Visas “Auto Welle” servisa iekārtas un specinstrumenti atbilst “Volkswagen” prasībām un standartiem. Tas ļauj apkalpot klientus un viņu transportlīdzekļus ātri un ērti.

Vai oficiālajā “Volkswagen” autocentrā strādā pietiekami kvalificēts personāls?

Šobrīd “Volkswagen” centrā “Auto Welle” strādā īsti profesionāļi savā jomā. Pieņemot darbā darbiniekus, tika veikta nopietna atlase, ka arī viss personāls tiek apmācīts speciālos kursos "Volkswagen" mācību centrā.

Vai šobrīd “Auto Welle” ir kādas interesantas akcijas automašīnu iegādei vai servisa pakalpojumiem?

“Auto Welle” autocentra salonā “Volkswagen” zīmolu mīļotāji var iepazīties ar jauniem “Volkswagen” modeļiem, kurus var testēt uz koplietošanas ceļiem. Turklāt autosalonā ir pieejami jaunās VW automašīnas: “Golf Sportsvan”, “Jetta” un “Tiguan” par īpašu cenu. Vasarā ir gaidāmi tādi jaunie modeļi, kā: “Caddy”, “Transporter”, “Multivan”, “Caravelle”, bet septembrī klāt būs jaunais “Touran”.

Un tas vēl nav viss, mūsu klientus sagaida vēl daudz pārsteigumu - līdz gada beigām piedāvāsim vēl vairākus citus “Volkswagen” modeļus.

Gada jubilejā mums būs īpašs piedāvājums automašīnām salonā – par bāzes komplektācijas cenām. Dāvanā klients saņems automobīli ar papildus piederumiem un CSDD reģistrāciju.

Mēs jums piedāvājam sagatavot jūsu automašīnu vasaras sezonai, šobrīd autoservisā “Auto Welle” ir 15% atlaide automašīnas ritošās daļas remontam, kondicionieru apkalpošanai, oriģinālajām rezerves daļām, auto piekarēm un “Volkswagen” aksesuāriem.

Jūsu novēlējumi mūsu lasītājiem!

Rūpējieties par savas automašīnas “veselību”! Apkalpojiet automašīnu tikai pie oficiālajiem dīleriem! Tad auto jums labi kalpos un nesagādās negaidītas problēmas!

 

Atstājiet komentāru