2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

"Sprīdītis” - veikals, kas priekšroku dod vietējiem ražotājiem (FOTO)

"Sprīdītis” - veikals, kas priekšroku dod vietējiem ražotājiem (FOTO)

Ceturtdien, 11.jūnijā pulksten 14.00 durvis ver jaunuzceltais veikals “Sprīdītis” Jēkabpilī, Celtnieku ielā 1. Svinīgajā atklāšanas brīdī tiks griezta lenta, pasākumā piedalīsies „LaTS” veikalu tīkla vadītājs Raimonds Okmanis un Jēkabpils pilsētas pašvaldības vadība, kā arī citi viesi un jēkabpilieši - pirmie pircēji.

 

Jaunuzceltais veikals darbojas Latvijas Tirgotāju Savienības jeb “LaTS” tīklā. Atklāšanas dienā pircējus sagaida patīkami pārsteigumi – īpašas atlaides dažādām precēm. Turpmāk veikala darba laiks būs katru dienu no pulksten 8.00-22.00.

 

SIA “IG Centrs” direktors Jānis Mukāns stāsta, ka SIA “IG Centrs” ir dibināts 2007. gadā un ir uzņēmums ar ilggadēju pieredzi tirdzniecības jomā. Līdz šim uzņēmums pircējiem piedāvāja būvniecības un mājsaimniecības preces. Jēkabpiliešiem šis uzņēmums ir pazīstams ar veikalu “Ciemupe”, Rīgas ielā 218a. Savukārt “Sprīdītis” ir pirmais pārtikas veikals, ko atvēris uzņēmums.

 

Veikala nosaukums “Sprīdītis” izvēlēts, jo tas ir viens no latviešu pozitīvākajiem tēliem – mazs zēns, kas droši dodas pasaulē laimi meklēt un bezbailīgi pārvarot šķēršļus, nonāk pie atziņas, ka vislabāk ir mājās. Tāpat arī veikals “Sprīdītis”, piedāvājot pircējiem dažādas pārtikas preces, priekšroku dos vietējiem ražotājiem, apliecinot, ka tās ir vislabākās un kvalitatīvākās preces, tepat no mājām. Jānis Mukāns aicina zemnieku saimniecību īpašniekus un citus ražotājus sazināties ar veikala vadību, lai vienotos par preču piegādēm. Viņš skaidro, ka mazo veikalu priekšrocība ir to elastīgums, sadarbojoties ar vietējiem ražotājiem.

 

“Sprīdītis” ir pašapkalpošanās veikals, tomēr tajā būs arī vitrīnas, kur pircējus apkalpos pārdevējs. Veikals piedāvās arī konditorejas un kulinārijas izstrādājums, tajā skaitā svaigu gaļu un dažādus salātus. Tāpat arī šeit būs iespēja pircējiem izteikt savas vēlmes pēc nepieciešamajiem pārtikas produktiem. Veikala vadība, veidojot veikala preču sortimentu, ņems vērā pircēju izteiktās vēlmes. Arī šī ir viena no mazo veikalu priekšrocībām.

 

Pie veikala “Sprīdītis” ir izveidota bezmaksas autostāvvieta. Veikals nodrošinās 20 darbavietas, galvenokārt jēkabpiliešiem un tuvējās apkārtnes iedzīvotājiem.

 

“Sprīdītis” ir pirmais šāda tipa veikals Celtnieku ielas mikrorajonā, līdzās Jēkabpils stadionam, tuvu poliklīnikai un slimnīcai, kā arī pirmais lielākais veikals Jēkabpilī, iebraucot no Salas pagasta puses. Jāpiebilst, ka Celtnieku ielas mikrorajona iedzīvotāji jau vairākus gadus ar lielu nepacietību gaidīja veikala atklāšanu, pirms tam vairākkārt adresējot lūgumus gan Jēkabpils domes, gan mediju virzienā, aktualizēt jautājumu par veikala nepieciešamību mikrorajonā. Beidzot viņu vēlme ir piepildījusies.

 

Attēlos: Dienu pirms atklāšanas līdz vēlam vakaram pie veikala "Sprīditis" valdīja dzīva rosība, tika veikti pēdējie labiekārtošanas darbi.

Komentāri (0-5/5)

  • Autoskola Sprīdītis
    20.09.2022 20:28
    Autoskola Sprīdītis veiksmīgi darbojas jau kopš 2009. gada. Nodrošinām apmācības ne tikai Valmierā, bet arī Rūjienā, Limbažos, Salacgrīvā un Alojā.
  • Jeenlen
    02.07.2018 18:32
    Sveiki, es esmu rakstot šo liecība, jo es esmu ļoti pateicīgs par to, ko UniCredit finanšu uzņēmumiem darīja par mani un manu ģimeni. Kad es domāju, ka nebija cerību, šis aizdevums uzņēmumam nāca un dara mana ģimene justies dzīvs atkal aizdot mums aizdevumu ar ļoti zemu procentu likmi 2%. Nu, man ir bijis meklējot aizdevumu, lai norēķinātos savu parādu par pēdējo trīs mēnešu laikā, es tikās scammed un paņēma manu naudu, līdz es beidzot satiku Dievs sūtīja aizdevējs. Es nekad domāja, ka joprojām ir īstas aizdevumu aizdevējiem internetā, bet uz manu vislielāko pārsteigumu es saņēmu savu aizdevumu bez izšķērdēt daudz laika. Tātad, ja jums ir, kas tur meklē aizdevumu jebkuru summu, es ieteiktu jums uz e-pastu Mrs.Grate Elita izmantojot: (bankcredit@inbox.lv)
    777 # Romas dzelzceļa stacijā Road, italy Tel: 393512646127
    Sveicieni,
    Mr.Jenlan
  • tante
    02.07.2018 18:23
    Galvenais, lai cenas nav pārāk augstas, tad tā lieta aizies!
  • Santa
    02.07.2018 18:23
    nu tad beidzot būs rajonā normāla lieluma veikals!
  • apps
    02.07.2018 18:23
    nepagāja 10 gadi ka celtnieku mikrorajons tika pie solītā supermarketa

Atstājiet komentāru