2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Veikala "Sprīdītis" atklāšana no putna lidojuma un tuvplānā (VIDEO)(FOTO)

Veikala "Sprīdītis" atklāšana no putna lidojuma un tuvplānā (VIDEO)(FOTO)

Pirms nedēļas Jēkabpilī, Celtnieku ielas mikrorajonā atklāja veikalu “Sprīdītis”. Radio1.lv šo pasākumu iemūžināja video materiālā, izmantojot redakcijas rīcībā esošās jaunās tehnoloģijas - multifunkcionālu četru propelleru helikopteru filmēšanai.

 

Jau ziņots, ka jaunuzceltais veikals darbojas Latvijas Tirgotāju Savienības jeb “LaTS” tīklā. “Sprīdītis”, piedāvājot pircējiem dažādas pārtikas preces, priekšroku dos vietējiem ražotājiem, apliecinot, ka tās ir vislabākās un kvalitatīvākās preces, tepat no mājām. Tāpēc vietējo zemnieku saimniecību īpašnieki aicināti sazināties ar veikala vadību, lai vienotos par preču piegādēm. “Sprīdītis” ir pašapkalpošanās veikals, tomēr ir arī vitrīnas, kur pircējus apkalpo pārdevējas. Pie veikala “Sprīdītis” ir izveidota bezmaksas autostāvvieta. Veikals nodrošinās 20 darbavietas, galvenokārt jēkabpiliešiem un tuvējās apkārtnes iedzīvotājiem.

 

Tāpat arī jau vēstīts, ka “Sprīdītis” ir pirmais šāda tipa veikals Celtnieku ielas mikrorajonā, līdzās Jēkabpils stadionam, tuvu poliklīnikai un slimnīcai, kā arī pirmais lielākais veikals Jēkabpilī, iebraucot no Salas pagasta puses. Jāpiebilst, ka Celtnieku ielas mikrorajona iedzīvotāji jau vairākus gadus ar lielu nepacietību gaidīja veikala atklāšanu, pirms tam vairākkārt adresējot lūgumus gan Jēkabpils domes, gan mediju virzienā, aktualizēt jautājumu par veikala nepieciešamību mikrorajonā. Beidzot viņu vēlme ir piepildījusies.

 

{videobox}fOs-k8RHJQw{/videobox}

Atstājiet komentāru