2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpilī veiksmīgi darbojas uzņēmums ar latviskām vērtībām – "AnRita" (FOTO)

Jēkabpilī jau piecus gadus darbojas individuālais uzņēmums “AnRita”, kurā top dažādi adījumi.

Individuālo uzņēmumu izveidoja Anna Strapcāne, kurai ir vairāk nekā 30 gadu pieredze adīšanā, kas ir ne tikai viņas darbs, bet arī sirdslieta un vaļasprieks. Lai arī individuālais uzņēmums “AnRita” ir Annas Strapcānes lolojums, tas ir ģimenes uzņēmums, kura darbībā kā brīvprātīgie palīgi iesaistās arī meita Rita un dēls Rolands. Ar zīmola popularizēšanu nodarbojas dēls Rolands, un, pateicoties viņam, “AnRita” ir pazīstama ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs. “AnRita” tautiskie raksti, kuros ieadīts latvju zīmju spēks, bieži tiek izvēlēti dāvanām tautiešiem ārpus Latvijas, lai viņi nezaudētu saikni ar dzimteni. Anna Strapcāne stāsta, ka karstākais darba periods ir novembris un decembris, kad darbos iesaistās visa ģimene, lai “AnRita” produkcija nonāktu pie visiem, kas vēlas iegādāties latviskas dāvanas.

“AnRita” ražojumi ir šalles, cepures, puscimdi, bērnu sedziņas, zeķes tautas deju kolektīviem, lina apmetņi un apaļšalles vasarai – tas viss top ar īpašu rūpību, ieliekot katrā darbā daļinu no sevis un mīlestību.

“AnRita” produkciju var iegādāties un apskatīt uzņēmuma internetveikalā (mājaslapā) www.anrita.lv, Jēkabpilī arī salonā “Mimoza” un galerijā “Mans's”. 
 
Ar Annu Strapcāni var sazināties pa tālruni +371 28859575 vai rakstīt info@anrita.lv


https://www.anrita.lv/
https://www.facebook.com/AnRitaLV/
https://www.instagram.com/anrita.lv/
 

Foto: Kaspars Siliņš  https://www.kaspars-silins.lv/

Atstājiet komentāru