2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Jēkabpilī pēc rekonstrukcijas durvis ver optikas salons "Metropole"

Jēkabpilī pēc rekonstrukcijas durvis ver optikas salons "Metropole"



Jēkabpilī, Nākotnes ielā 2, tirdzniecības centrā Aura 15. martā pēc rekonstrukcijas durvis vērs optikas salons METROPOLE, kas modernās un atjaunotās telpās turpinās klientiem piedāvāt plašu optikas preču klāstu, kā arī redzes korekcijas speciālista jeb optometrista pakalpojumus. Optikas saloni METROPOLE tirgū darbojas jau 20 gadus, pašreiz Latvijā zīmolam kopā ir 39 optikas saloni, viens no tiem – Jēkabpilī. Optikas salonā ir iespējams iegādāties modernus briļļu ietvarus, kontaktlēcas, saules brilles un briļļu aksesuārus, kā arī veikt redzes pārbaudi, izmērīt acs spiedienu, kā arī saņemt speciālista slēdzienu un rekomendācijas. 

Optikas salona vadītāja Iveta Vecmuktāne stāsta, ka piedāvājuma klāsts ir plašs. 
„Pateicoties nemitīgajai tehnoloģiju attīstībai un medicīniskajiem risinājumiem, ir iespējama gan savlaicīga slimību diagnostika, gan arī plašas iespējas redzes korekcijas palīglīdzekļu izvēlē. Piedāvājam plašu optisko briļļu lēcu klāstu – ikvienam cilvēkam ir iespējams piemeklēt risinājumus, vadoties pēc vēlmēm, vajadzībām un dzīvesveida. Savukārt cilvēkiem, kuri ir nolēmuši par labu kontaktlēcu lietošanai, arī tiek veikta redzes pārbaude un papildus kontaktlēcu piemērīšana, lai izvērtētu to saderību ar acīm. Patlaban populārs un pieprasīts produkts ir tā saucamās šoferu brilles ar speciālu klājumu braukšanai, lai acis nenogurtu jebkuros laika
apstākļos un jebkurā diennakts laikā. Mēs visi ikdienā daudz lietojam datorus un tālruņus, īpaši jaunieši, un tas ietekmē redzi, ikdienas dzīves kvalitāti. Mums piedāvājumā ir lēcas, kas pielāgotas redzes īpatnībām un vairs nav vajadzības dažādās situācijās mainīt brilles. Vissvarīgākā ir saruna ar speciālistu, un risinājumu mēs noteikti atradīsim”, stāsta Iveta Vecmuktāne.

Viņa piebilst, ka METROPOLE nemainīgi ir draudzīga senioriem un, uzrādot pensionāra apliecību, veikalā iespējams saņemt dažādus piedāvājumus jeb komplektus ar atlaidēm. Kā arī – jaunatklātā salona viens no virzieniem būs sadarbība ar vietējiem uzņēmumiem – ir iespējams, ka optometrists dodas uz uzņēmumu, izvērtē tā darba specifiku, ņem vērā visas vēlmes un vajadzības, un tad kopā ar konsultantu tiek izstrādāts īpašs un draudzīgs cenu piedāvājums.

 

Optikas salonu METROPOLE sauklis ir “redzēt un ieraudzīt”. Tas izvēlēts mērķtiecīgi, aicinot ikvienu raudzīties uz pasauli daudz plašāk un būt atvērtiem jaunām pieredzēm. To iecienījuši ne tikai pircēji no Jēkabpils pilsētas un novada, bet arī no Līvāniem, Madonas, Pļaviņām, Aizkraukles, Aknīstes un citām tuvākām vai tālākām vietām. 

Aicinām visus uz jaunatklāto salonu jau 15. martā! Uzrādot vai noformējot klienta karti zīmola “Metropole” zīmola briļļu ietvariem, veicot pilnu briļļu pasūtījumu, būs 30% atlaide. Pieteikties vizītei pie optometrista, izvēloties sev vēlamu laiku, var tīmekļa vietnē metropoleoptika.lv, vai zvanot pa tālruni
27 880 526. Tiekamies atjaunotajā salonā jau pavisam drīz!

Atstājiet komentāru