2024.gada 26. jūnijs

Ausma, Ausmis, Inguna, Inguns

Jēkabpilī jaunās noskaņās durvis vēris veikals "POGA" (FOTO)

Jēkabpilī, Pasta ielā 16A, 8. jūnijā jaunās noskaņās durvis vēris Jēkabpils kā arī plašākas apkārtnes rokdarbnieču vidū iecienītais veikals “POGA”. 

SIA “ILMA R” pārstāvis Kristens Brikmanis teic, ka veikalā rokdarbnieces un citi interesenti atradīs gan līdz šim iecienītās preces, gan jaunu sortimentu un piedāvājumus.

Veikalā “POGA” piedāvā visu nepieciešamo adīšanai, tamborēšanai, filcēšanai, šūšanai, izšūšanai, pērļošanai, rotaslietu veidošanai. Ja vēlaties pavadīt brīvo laiku ne tikai lietderīgi, bet arī aizraujoši, tad rokdarbi ir lielisks veids, kā atpūsties, samazināt stresu, iedvesmoties. Tā ir iespēja sarūpēt sev un draugiem stilīgus aksesuārus, interjera priekšmetus vai apģērbu, kas radīti ar savām rokām. Šeit pārdošanā esošajām precēm ir plaša krāsu un materiālu izvēle katrai gaumei! Veikalā var iegādāties: dzijas, audumus, pērļošanas materiālus, šūšanas piederumus, rokdarbu furnitūru un mājas tekstilu, kā arī citas preces saviem radošajiem rokdarbiem plašā sortimentā. Materiāli tiek iepirkti galvenokārt Eiropas valstīs.

Kristens Brikmanis stāsta, ka veikalā pieejama arī bižutērija, kas ir jaunums veikala līdzšinējo preču piedāvājumu klāstā. Runājot par jaunumiem, veikalā “Poga” pārdošanā būs arī dažādi audumi.

Patlaban tiek veidots un drīzumā būs pieejams veikala – internetveikals, kad ikviens varēs preces iegādāties attālināti. 

Veikals katru darba dienu ir atvērts no pulksten 9.00 - 16.00, sestdienās no 9.00 - 14.00,
svētdien – brīvdiena.

Komentāri (0-2/2)

  • Mika
    14.06.2024 00:41
    Veikaliņš rokdarbiem un to piederumiem ir ļoti nepieciešams, kaut vai šujamo diegu un ikdienas sīkumu iegādei, bet darba laiks līdz 16.00 ir nepareizs.
    Sanāk, ka strādājošais darba laikā nevar, bet pēc darba ir par vēlu.
  • Meija
    13.06.2024 19:59
    Veikaliņš jauks, bet ja vēlas konkurēt ar internetu nedaudz jāizmaina darba laiks, jo iepirkt nieciņus vaļaspriekam biežāk veic brīvdienās vai pēc darba....

Atstājiet komentāru