2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils policija pieķer autovadītāju 3,09 promiļu reibumā pie stūres; reģistrē velosipēda zādzību

Jēkabpils policija pieķer autovadītāju 3,09 promiļu reibumā pie stūres; reģistrē velosipēda zādzību

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 14 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 9 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 4 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.  

Kā liecina sākotnējā informācija, 12. aprīlī Jēkabpilī, Vienības ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Mercedes-Benz”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 3,09 promiles. Policijā par notikušo tika sākts administratīvā pārkāpuma process un autovadītājam apturētas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 11. aprīlī Jēkabpilī, Kalna ielā, iekļūstot nožogotā teritorijā, tika nozagts melns velosipēds. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 99 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 62 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 25 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 3 administratīvā pārkāpuma procesi un viens kriminālprocess. Reģistrēti 8 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām. Reģistrēta viena velosipēda zādzība.

Atstājiet komentāru