2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Jēkabpilī svinīgi atklāj pasta nodaļas jaunās telpas

Jēkabpilī svinīgi atklāj pasta nodaļas jaunās telpas

Jēkabpilī šodien tieši pusdienlaikā, svinīgi pārgriežot lentu, tika atklātas Jēkabpils 1.pasta nodaļas jaunās telpas Brīvības ielā 131, pašā pilsētas centrā, līdzās bijušajam universālveikalam un kafejnīcai "Daugaviņa" - šajās telpās iepriekš atradās "Ge money bank" Jēkabpils filiāle.
 

Turpmāk Jēkabpils 1.pasta nodaļa atradīsies pilsētas centrā, kur līdz ar veikalu un citu iestāžu apmeklējumu, klienti ērti varēs saņemt arī pasta pakalpojumus. Turklāt tagad pasta nodaļa pieejamāka kļūs arī jaunajām māmiņām un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, jo pie pasta nodaļas ir uzbrauktuve, kā arī autostāvvieta, stāsta Latvijas pasta Zemgales reģiona vadītāja Inese Freidenfelde.

 

Pasta nodaļa strādās tāpat kā līdz šim: darbdienās no pirmdienas līdz piektdienai no pulksten 8.00 līdz 18.00, bet  sestdienās - no pulksten 8.00 līdz 15.00, svētdienās pasta nodaļa nestrādās.

 

Tāpat Jēkabpilī strādā arī Jēkabpils 6.pasta nodaļa Rīgas ielā 120, kuras darbībā izmaiņu nav.

 

Pasta nodaļā klienti joprojām varēs saņemt visus ierastos pasta pakalpojumus,tai skaitā pasta sūtījumu nosūtīšanu un saņemšanu, komunālo pakalpojumu un citu rēķinu apmaksu, maksājumu pakalpojumus, eksprespasta pakalpojumus, preses izdevumu abonēšanu, mazumtirdzniecības preču iegādi.

 

Gan pasta nodaļas darbinieki, gan jo sevišķi apmeklētāji par šīm pārmaiņām jutās iepriecināti, jo tagad pasta nodaļa atrodas pašā pilsētas centrā, turklāt arī telpas ir plašākas, bez tam šeit ir ērta un lēzena uzbrauktuve.

 

Māra Grīnberga

 

Komentāri (0-1/1)

  • vietējais
    02.07.2018 18:15
    Nez rindas būs tāpat kā vecajā adresē?

Atstājiet komentāru