2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Šodien noslēgsies ziedojumu akcija "Pasniedz roku Sintijai un Laurai!"

Šodien noslēgsies ziedojumu akcija "Pasniedz roku Sintijai un Laurai!"

Šodien Jēkabpilī, koncertbārā „Kontrabass” pulksten 18.00 notiks akcijas "Pasniedz roku Sintijai un Laurai!" noslēguma pasākums, portālu Radio1.lv informēja Jēkabpils domes Sociālā departamenta pārstāve Agita Pleiko.

 

Viņa pastāstīja, ka šovakar norisināsies koncertakcija - izsole ar Latvijas mūzikas zvaigžņu piedalīšanos - grupas "Galaktika", " Migla", dueta "Kristīne un ALvis", "Latgales dāmu popa", Jeny May, Ērika Gruzniņa, Santas Kasparsones u.c. Akcijas laikā varēs iegādāties dažāda veida mākslas, kā arī autoru parakstītus literarārus darbus. Koncertakciju - izsoli vadīs Daugavpils teātra aktieri Māris Korsiets un Inese Ivulāne-Mežale. Visi ienākumi no ieejas biļetēm, kā arī izsolītajiem un pārdotajiem darbiem nonāks Sintijas un Lauras veselības atgūšanas „maciņā”.

 

Jau ziņots, ka no 11.novembra sadarbībā ar uzņēmumu "Lattelecom" atklāts ziedojumu tālrunis – 90006582 - akcijā „Pasniedz roku Sintijai un Laurai!". Zvanot pa šo tālruni ikviens var pasniegt roku Sintijai un Laurai un ziedot 1 latu, tā palīdzot saņemt nepieciešamo ārstēšanu.


Tāpat arī vēstīts, ka ar mērķi savākt līdzekļus Sintijas un Lauras ārstēšanai un rehabilitācijai kādā no specializētajām klīnikām ārpus Latvijas, Jēkabpils NVO resursu centrs no 1. novembra uzsāka labdarības akciju „Pasniedz roku Sintijai un Laurai!"


Akcijas laikā ziedojumus Sintijas un Lauras veselības atgūšanai var pārskaitīt uz Jēkabpils NVO resursu centrs, kas ir Sabiedriskā labuma nevalstiska organizācija, bankas kontu: LV14PARX 0013118530001; reģ. Nr. 40008108696, Brīvības iela 45, Jēkabpils, LV 5201, ar norādi: „Sintijai un Laurai" vai arī iemest pašrocīgi Ziedojumu kastē Jēkabpils NVO resursu centra telpās - Brīvības ielā 45, 2. stāvā. Tālruņa numuri uzziņām: 29449622 (Agita) un 26410346 (Laimdota).


Labdarības akcija notiek, pateicoties Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta (EEZ FI) programmā „NVO fonds" Islandes, Lihtenšteinas un Norvēģijas finansiāli atbalstītajam un Jēkabpils pilsētas pašvaldības līdzfinansētajam projektam „Vidusdaugavas reģiona NVO darbības atbalsts".

 

Saistītie raksti:

 

http://www.radio1.lv/jekabpili/sabiedribas-zinas/item/9482-atklats-ziedojumu-talrunis-akcija-pasniedz-roku-sintijai-un-laurai.html

 

http://www.radio1.lv/jekabpili/sabiedribas-zinas/item/9381-turpinas-labdaribas-akcija-pasniedz-roku-sintijai-un-laurai.html

Atstājiet komentāru