2024.gada 10. maijs

Maija, Paija

Pirms Lieldienām būs izmaiņas Aizkraukles, Krustpils, Daugavpils un Zilupes virziena vilcienu satiksmē

Pirms Lieldienām būs izmaiņas Aizkraukles, Krustpils, Daugavpils un Zilupes virziena vilcienu satiksmē

Pirms Lieldienām, 15.aprīlī un 17.aprīlī, tiks mainīti Aizkraukles, Krustpils, Daugavpils un Zilupes virziena vilcienu kustības saraksti. Izmaiņas vilcienu satiksmē noteiktas saistībā ar otrā sliežu ceļa izbūvi iecirknī Skrīveri-Krustpils, informē AS "Pasažieru vilciens".
 
 15. un 17.aprīlī tiks atcelti dīzeļvilcieni Rīga-Krustpils ar atiešanas laiku no Rīgas plkst.15.25 un Daugavpils-Rīga ar atiešanas laiku no Daugavpils plkst.6.14.
 
 Dīzeļvilciens Daugavpils-Rīga ar atiešanas laiku no Daugavpils plkst.7.30 no Daugavpils izbrauks plkst.5.46 un nepieturēs Skrīveros, Lielvārdē, Salaspilī un Jāņavārtos. Vilciens Rīgā pienāks plkst.9.24.
 
 
Dīzeļvilciens Rīga-Zilupe ar atiešanas laiku no Rīgas plkst.10.20 no Rīgas izbrauks plkst.7.40, jo tiks apvienots ar vilcienu Rīga-Daugavpils ar atiešanas laiku no Rīgas plkst.7.40. Vilciena Rīga-Daugavpils vagoni atradīsies sastāva sākumā (pirmie trīs vagoni), savukārt vilciena Rīga-Zilupe trīs vagoni - sastāva beigās. Apvienotais vilciens no Rīgas aties plkst.7.40, līdz Krustpils stacijai kursēs atbilstoši vilciena Rīga-Daugavpils sarakstam un Krustpilī pienāks plkst.9.47.
 
 Krustpils stacijā apvienotā vilciena pēdējie trīs vagoni - vilciena Rīga-Zilupe sastāvs - tiks atkabināti, un vilciens pirmo trīs vagonu sastāvā plkst.9.58 atbilstoši sarakstam dosies tālāk uz Daugavpili.
 
 Savukārt vilciens Rīga-Zilupe (atkabinātie pēdējie trīs vagoni) no Krustpils stacijas aties plkst.10.11 un Zilupē pienāks plkst.12.47.
 
 Elektrovilciens Rīga-Skrīveri ar atiešanas laiku no Rīgas plkst.12.07 līdz Lielvārdes stacijai kursēs pēc saraksta, bet no Kaibalas, Jumpravas un Dendrārija aties trīs minūtes vēlāk, nekā ierasts, līdz ar to Skrīveros pienāks plkst.13.31. Pasažieri līdz Aizkraukles stacijai varēs nokļūt ar autobusu Skrīveri-Aizkraukle ar atiešanas laiku no Skrīveriem plkst.13.50.
 
 Elektrovilciens Skrīveri-Rīga ar atiešanas laiku no Skrīveriem plkst.11.19 no Skrīveriem izbrauks 18 minūtes agrāk - plkst.11.01, bet, sākot no Lielvārdes, iekļausies sarakstā noteiktajā laikā un Rīgā pienāks plkst.12.39. No Aizkraukles stacijas uz šo vilcienu pasažierus aizvedīs autobuss Aizkraukle-Skrīveri ar atiešanas laiku no Aizkraukles plkst.10.42.
 
 Arī elektrovilciens Skrīveri-Rīga ar atiešanas laiku no Skrīveriem plkst.14.21 no Skrīveriem izbrauks 18 minūtes agrāk, nekā ierasts, - plkst.14.03, savukārt no Lielvārdes līdz Rīgai kursēs atbilstoši sarakstam. No Aizkraukles stacijas uz šo vilcienu Skrīveros pasažieri varēs aizbraukt ar autobusu Aizkraukle-Skrīveri ar atiešanas laiku no Aizkraukles plkst.13.35.
 
 

Atstājiet komentāru