2024.gada 9. maijs

Einārs, Ervīns, Klāvs

Radio1 ielūdz uz 16 gadu mūzikas festivālu

Radio1 ielūdz uz 16 gadu mūzikas festivālu

Dārgais draugs, uzaicinām tevi uz mūsu – Jēkabpils Radio1 16 gadiem ēterā veltītu pasākumu, kas notiks sestdien, 5. jūlijā Jēkabpils brīvdabas estrādē! Būs divas skatuves, leģendāras mūzikas grupas, stilīgi dziedātāji, populāri dīdžeji un lieliska svētku atmosfēra.

Tradicionāli jau 16. vasaru pēc kārtas Radio1 dzimšanas dienas ballīte pieskandinās gleznaino Krustpils saliņu. Pirmo reizi estrādes vēsturē uz skatuves kāps leģendārā latviešu grupa “Bet Bet” ar tautā zināmām un iemīļotām dziesmām, bet ar enerģisku un skanīgu priekšnesumu ik vienu skatītāju iekustinās Latvijas jaunās un stilīgās šovbiznesa zvaigznes – Rassell & Sabīne Berezina. Saldajā ēdienā katrs varēs izvēlēties – vai nu zaudēt galvu “Musiqq” šarmanto puišu priekšā, vai arī no sirds izbaudīt īpašo Radio1 pārsteigumu – ugunīgo Sheyla Bonnick no “Boney M” ar labākajiem grupas hitiem. Līdz pat rīta gaiļiem viesus dancinās labi zināmie un iemīļotie dīdžeji – DJ Kgee & Bechs.

Un tas vēl nav viss – Radio1 dzimšanas dienas svinības pastiprinās arī Jēkabpils naktskluba “Cita atpūta” telts, kurā kārtīgu deju mūziku rībinās Latvijas pēdējo gadu populārākais dīdžejs – [Ex] da Bass un vienmēr lieliskais DJ MBerg.

Pasākuma sākums plkst. 21.00, ieeja no plkst. 20.00. Biļetes iepriekšpārdošanā – € 5; pasākuma dienā – € 8.

Biļešu tirdzniecības vietas:

Jēkabpilī:
Krustpils kultūras namā, Rīgas ielā 212
Jēkabpils tautas namā, Vecpilsētas laukumā 3
“Tikimax”, Viestura ielā 5
Salonā “Saule”, Viestura ielā 26
“Bluebox”, Nākotnes ielā 2

Madonā:
“Tikimax”, Blaumaņa ielā 15

Līvānos:
“Tikimax”, Rīgas ielā 60

Preiļos:
“Tikimax”, Daugavpils ielā 42a

Pasākuma ģenerālsponsors: “Baltcom”. Atbalsta: “Aldaris”, “BlueBox”, “Selko”, “Oāze”, “Saule”, “Lamaco”. Informatīvais atbalsts: “Tvnet”, “Apollo.lv”, “Re:TV”, “Ceturtdiena”.

Uz tikšanos šīs vasaras grandiozākajā dzimšanas dienas ballītē!

 

Komentāri (0-1/1)

  • Valters
    02.07.2018 18:16
    Sveiki. Domaju ir verts te pajautat, vai kads nav atradis pasi piederošu Valteram Zilvinskus.

Atstājiet komentāru