2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Jēkabpils pilsētas svētkos 12.jūlijā pilsētas maršruta autobusi būs bez maksas

Jēkabpils pilsētas svētkos 12.jūlijā pilsētas maršruta autobusi būs bez maksas

Jēkabpils pilsētas svētku laikā - sestdien, 12.jūlijā, - braukšana pilsētas maršruta autobusos būs bez maksas,informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības Kultūras pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Mikanovska.
 

Kultūras, izklaides un sporta aktivitātes daudzviet pilsētā notiks visu nedēļu līdz nākamai sestdienai, 12.jūlijam.
 
 
Svētki kulmināciju sasniegs sestdien, 12.jūlijā. Līdztekus sporta pasākumiem un motociklistu parādei pilsētas ielās plkst.11.45 jēkabpilieši sāks svinīgo gājienu no pilsētas pašvaldības ēkas uz galveno svinību vietu - Vecpilsētas laukumu.
 
 
No plkst.12 visas dienas garumā notiks svētku svinēšana Vecpilsētas laukumā ar dažādu populāru mūziķu dalību. Šeit koncertēs aktieru ansamblis "Drama", brāļi Auzāni ar "Slaveno Jersikas orķestri", Fēlikss Ķiģelis un daudzi citi.
 
 
Laukumā pie Tiesu nama pēcpusdiena būs veltīta motocikliem, no plkst.12.30 uz pilsētas aizsargdambja Veselības laikā būs sportiskas aktivitātes visu vecumu interesentiem, bet no plkst.13 Kena parkā gaidāms prieka pilns laiks bērnu pilsētiņā.
 
 
Savukārt no plkst.15 Jēkabpils Vēstures muzeja brīvdabas nodaļā "Sēļu sēta" Kultūru laikā satiksies poļu, baltkrievu, krievu un ukraiņu biedrības.
 
 
Svētku noslēgumā Vecpilsētas laukumā sāksies svētku balle.

Atstājiet komentāru