2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Vandaļi sasituši pulksteni Rīgas ielā (PAPILDINĀTA)

Vandaļi sasituši pulksteni Rīgas ielā (PAPILDINĀTA)

(Papildināts no 6.rindkopas)
 
Šīs nedēļas sākumā nezināmi vandaļi sasituši pulkstenim Jēkabpilī, Rīgas ielā vienu no ciparnīcām.
 
Radio1.lv novēroja, ka, visticamāk, kāds ir metis ar akmeni vai ķieģeli. Savulaik šo pulksteni pilsētai uzdāvināja "Hipotēku banka", kas rūpējās arī par tā uzturēsanu. Šobrīd banka ir reorganizēta un mainījusi nosaukumu.
 
Lai noskaidrotu, kas patlaban ir atbildīgs par šo pulksteni un gādā par tā remontu, sazinājāmies ar Jēkabpils domes izpilddirektoru Guntaru Goguli. Viņš atzina, ka viņa rīcībā nebija informācijas, ka pulkstenis sasists. Viņš solīja, ka šīsdienas laikā kāds no pašvaldības speciālistiem sniegs atbildi par to, kas patlaban ir atbildīgs par šo pulksteni viņš solīja šis dienas laikā, piebilstot, ka droši vien atbildība būs jāuzņemas Jēkabpils domei.
 
Guntars Gogulis arī izteica noželu, ka ir jēkabpilieši, kuri nevēlas dzīvot labiekārtotā pilsētā un nodarbojas ar vandalismu.
 

Atbildi par to, kas, kā un kad remontēs sasisto pulksteni sniedza Saimnieciskās nodaļas vadītājs Pēteris Lazdāns.

 

Viņš pastāstīja, ka ir veikti Rīgas ielas pulksteņa (pie t/c “Super neto”) apsekošanas darbi. Līdz šim pulksteni apkalpojusi Hipotēku banka, bet tā kā bankas vairs nav, tad par pulksteni turpmāk rūpēsies dome.

 

Lai savestu pulksteni kārtībā ir nepieciešama pieslēgšana pie apgaismojuma līnijas 220 VAC. Šobrīd šajā ielas posmā notiek remontdarbi, tiklīdz būs iespēja līdz pilonam pievadīt kabeli 220 VAC, tā remontdarbi tiks turpināti.

 
photo1-1

Komentāri (0-1/1)

  • eg
    02.07.2018 18:16
    Sandra Mikanovska, BEIDZ DZERT un iemācies rakstīt!

Atstājiet komentāru