2024.gada 17. maijs

Dailis, Herberts, Umberts

Raidījumā: Kas tur dzīvo? - Jēkabpils un jēkabpilieši

Raidījumā: Kas tur dzīvo? - Jēkabpils un jēkabpilieši

Jau no 24. novembra no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 20.00 LTV1 ēterā skatītājus priecē jauns raidījums "Kas tur dzīvo?". Vakar šajā raidījumā bija stāsts par jēkabpiliešiem – mākslinieku Josifu Kačanovski, BK "Jēkabpils basketbolistu" Devinu Markīzu Teiloru un žurnālistes Elīnas Elstes ģimeni.
 
 
Raidījuma katrā sērijā viesojas trīs dažādos mājokļos, lai atklātu, ko par saimnieka personību vēsta dzīvokļa interjers, ikdienā lietotie priekšmeti un niecīgi sīkumiņi, kas atrodami ikviena cilvēka personiskajā telpā. Raidījuma vadītāju Ievu Alberti un ekspertus Mārtiņu Dauguli un interjera dizaineri Andu Ozoliņu pārsteidza ne pa jokam!
 
 
Raidījumā varēja redzēt šarmantu, ģimenisku mājokli, Jēkabpils gleznotāja orģinālo māju un "BK Jēkabpils" basketbolista dzīvokli. Izrādās, ka cilvēka personību spēj atklāt ne vien izskats un viņa izturēšanās, bet pat vide, kurā viņš dzīvo.
 
 
Kādi atklājumi bija Jēkabpilī to ikviens, kas skatījās, varēja redzēt šajā raidījumā. Savukārt tie, kas nepaguva to izdarīt, var doties uz Latvijas televīzijas mājaslapu un noskatīties raidījumu virtuālajā vidē – šeit.
 
Foto: No raidījuma arhīva
 
kas tur dzīvo

Atstājiet komentāru