2024.gada 17. maijs

Dailis, Herberts, Umberts

Aicina pieteikties braucienam uz Barikāžu atceres pasākumu Rīgā

Aicina pieteikties braucienam uz Barikāžu atceres pasākumu Rīgā

Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina iedzīvotājus no 6. līdz 9. janvārim pieteikties braucienam uz 1991.gada barikāžu atceres pasākumu Rīgā. Atceres pasākums norisināsies 13.janvārī Zaķusalā.
 

Braucienam var pieteikties Jēkabpils pilsētas pašvaldības Vienas pieturas aģentūrā vai zvanot pa bezmaksas informatīvo tālruni 80205008.
 

Kā informē brauciena organizators Jānis Lācis, izbraukšana no Vecpilsētas laukuma paredzēta pulksten 15.00, savukārt atceres pasākums Rīgā sāksies pulksten 18:00. Brauciena dalībnieku uzņemšana paredzēta sekojošās vietās - Vecpilsētas laukums, Kurzemes iela, Krustpils kultūras nams, Krustpils pils, kā arī DUS Statoil. Izbraukšana no Rīgas uz Jēkabpili plānota ap pulksten 20:00.
 

Informējam, ka 23.decembra domes sēdē tika aptirināts lēmumprojekts par finansējuma piešķiršanu autotransporta izdevumiem, lai nodrošinātu jēkabpiliešu ikgadējo dalību braucienam uz 1991.gada Barikāžu atceres pasākumu Rīgā, 2015.gada 13.janvārī.
 

Finansējums piešķirts 340 eiro apmērā.
 

Jēkabpilī Barikāžu atceres pasākums notiks 17.janvārī pulksten 14:00 uz laukuma pie Justīcijas nama. Pasākumu organizē Jēkabpils Latviešu biedrība.
 
Informāciju sagatavoja:
Margita Liepiņa
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

Atstājiet komentāru