2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Ginesa rekorda kāzas – viena no skatītākajām TV tiešraidēm internetā

Ginesa rekorda kāzas – viena no skatītākajām TV tiešraidēm internetā

Ginesa rekorda kāzas – viena no skatītākajām TV tiešraidēm internetā. Skatījumu skaits pārsniedz 76 tūkstošus

14. februārī ziemas gaisa balonu festivāla „Love Cup 2016” laikā notikušo Ginesa rekorda kāzu tiešraide ir viena no skatītākajām tiešraidēm internetā un TV ekrānos Latvijā - tiešraidi mobilajā televīzijā, lietotnē LMT Straume, kā arī internetā http://straume.lmt.lv un televīzijā RīgaTV 24 gan TV ekrānos, gan arī internetā bija vairāk nekā 76 tūkstoši skatījumu.

Televīzijas kanāla RīgaTV 24 mārketinga vadītājs Jānis Murāns: “Apmēram divas trešdaļas skatītāju kazām sekoja līdzi TV ekrānos, bet viena trešdaļa izvēlējās interneta portālus, kuros tiešraide tika raidīta – apollo.tvnet.lv, Play24 un citos,” informē Jānis Murāns.

Kopumā bija vairāk nekā pieci interneta portāli, kas raidīja Ginesa rekorda kāzu tiešraidi. Starp tiem kā viens no populārākajiem minams portāls TVnet.lv.

Interese par Ginesa rekorda kāzu norisi skatītajiem ir joprojām, Ginesa rekorda laulību video materiāls, kā arī intervijas ar pāriem un pāru vizītkartes neierobežotu laiku ir pieejamas mobilajā televīzijā, lietotnē LMT Straume, kā arī internetā: straume.lmt.lv/love-cup.

Jau ziņots, ka neparastās kāzas un Pasaules Ginesa rekorda uzstādīšana notika mīlestības tēmai veltītā un Latvijā nebijušā ziemas gaisa balonu festivālā “Love Cup 2016”, kas laikā no 11. līdz 14. februārim risinājās Jēkabpilī un tai līdzās esošajos Salas, Krustpils un Viesītes novados. Festivāls vienkopus pulcēja turpat 30 vadošos balonu pilotus. Festivāla kulminācija notika 14. februārī - Svētā Valentīna dienā, kad, laulājoties lidojuma laikā gaisa balonos, Latvijā notika mēģinājums uzstādīt pasaules Ginesa rekordu - sasniegt vislielāko vienlaikus lidojumā Gaisa balonā salaulāto pāru skaitu.

Ginesa rekords ir pieteikts un ar nosaukumu „Largest airborde wedding” ir oficiāli reģistrēs pasaules Ginesa rekorda organizācijā. Šobrīd Ginesa rekorda organizācijā ir iesniegti visi nepieciešamie dokumenti rekorda fiksēšanai. Lēmumu par to, vai 14. februāra kāzas gaisa balonos reģistrēt kā oficiālu, notikušu rekordu, tiks paziņots tuvāko nedēļu laikā.

Festivālu organizēja biedrība Sky Amazons.

Komentāri (0-3/3)

  • ir
    02.07.2018 18:32
    Juris:
    Vai vispār pasaulē ir kaut kas debīlāks par GINESA REKORDIEM? Vienīgi varbūt seriāls "Ugunsgrēks" :lol:

    vēl tu pats
  • Juris
    02.07.2018 18:32
    Vai vispār pasaulē ir kaut kas debīlāks par GINESA REKORDIEM? Vienīgi varbūt seriāls "Ugunsgrēks" :lol:
  • amazone slapjā
    02.07.2018 18:31
    Cik var malt ? Nav tur nekāda rekorda. Ja man savās kāzās būtu jāčurā Daugavmalā, laikam vīram ne tikai teiktu nē , bet vēl kastroli galvā uzmauktu. Tagad visai Latvijai esam parādījuši , kā nevajag organizēt pasākumus. Patiešām pilnīgi neizdevies nekas. Un cik tad beigās par to esam samaksājuši ?

Atstājiet komentāru