2024.gada 1. jūlijs

Imants, Ingars, Intars, Rimants

Jau šo sestdien Jēkabpili pieskandinās Moto festivāls!

Jau šo sestdien Jēkabpili pieskandinās Moto festivāls!

 Tas brīdis tuvojas! Jau šo sestdien, 17. jūnijā, motoklubs “Brīvības gari MC” aicina uz tradicionālo moto festivālu Jēkabpilī. Programma ir visnotaļ bagāta ar dažādiem pasākumiem: būs motoorientēšanās, parādes brauciens, atrakcijas, konkursi, bērnu vizināšana, “Lazer tag” sacensības, koncerts, salūts un nakts šovs! Nepalaid garām!
 
Moto festivāla programmas ietvaros paredzēta motociklistu motoorientēšanās. Par šo aktivitāti no dalībniekiem saņemts daudz pozitīvu atsauksmju, tāpēc organizatori šo aktivitāti iekļāvuši arī šajos moto svētkos. Tā ir lieliska iespēja izbraukāties ar savu braucamo un vienlaicīgi iepazīt Jēkabpils pilsētu un tās apkārtni gan pašiem jēkabpiliešiem, gan dalībniekiem no citām pilsētām. Piedalīties var jebkurš motocikla, mopēda, motorollera vai kvadracikla īpašnieks. Jānoorganizē divu līdz sešu cilvēku komanda, jāņem līdzi fotoaparāts vai viedtālrunis ar fotografēšanas funkciju, un kontrolpunktu medības var sākties. Pieteikties ir nepieciešams “Brīvības Garu” mājaslapā– www.mcbg.lv, kur atrodams arī sīkāks sacensību nolikums utt. Motoorientēšanās paredzēta laikā no pulksten 10.00 līdz 14.00, bet uzvarētāji tiks apbalvoti plkst. 21.00 uz lielās skatuves.
 
Neatņemama moto festivāla sastāvdaļa ir parādes brauciens pa pilsētu, kas ir interesants gan pašiem braucējiem, gan skatītājiem. Jebkuram ir iespēja saskaitīt kopējo motociklu skaitu un arī šogad braucēji būs kuplā skaitā. Pulcēšanās parādes braucienam sāksies plkst. 14.00 “Virši-A” degvielas uzpildes stacijā Zīlānu ielā 145, kur arī ir brauciena sākums, savukārt tā noslēgums paredzēts Krustpils saliņā.
 
Kā aizvien pasākuma programma tiek organizēta, lai ir interesanti motobraucējiem un apmeklētājiem. Šogad jaunums, kur var piedalīties ikviens - spēles ar lāzerieročiem “Lazer tag” sacensības, kas paredzētas komandai piecu cilvēku sastāvā. Būs jāizspēlē scenārijs, jāieņem kontrolpunkti utt.
 
Pasākuma dienas daļā paredzētas arī dažādas atrakcijas gan ar močiem, gan bez! Nāc un nopelni savu balvu! Mazākajiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja tikt izvizinātiem ar īstiem motocikliem. Būs arī BK “Jēkabpils” karsējmeiteņu priekšnesumi.
 
Piesātinātajai dienas daļai seko tik pat interesants vakars ar dažādu grupu koncertiem. Vakara koncertu iesāks interesanta un daudzsološa grupa no Līvāniem - “Straume”. Tālāk uz skatuves kāps skaistas un talantīgas meitenes no Lietuvas - “VIG Roses”, kuras priecēs apmeklētājus ar populārākajiem roka hitiem. Pēc tam sekos hārdroka grupa “Colt”, Ivo Fomins un DJ Jānis Balodis. Pasākuma kulminācijā – salūts!
 
Gaidāms interesants un aizraujošs pasākums ar skaistu Daugavas skatu apveltītā vietā. Nesēdi mājās – brauc, nāc, skaties, piedalies – aicina motoklubs “Brīvības gari MC”.
 
Vairāk informācijas mājaslapā – www.mcbg.lv

Komentāri (0-2/2)

  • Janka
    28.06.2024 15:41
    Pa 20 euro skatāties paši savu festivālu,tāpat kā tirgus par maksu lai tiktu iekšā 5 euro stulbums un neviens arī negāja
  • Artis
    02.07.2018 18:34
    Interesants pasākums! Ceresim , ka nebus lietus!

Atstājiet komentāru