2024.gada 8. septembris

Ilga

Jēkabpilī saimnieciskās darbības objektā eksplodējusi apkures iekārta, cietis cilvēks

Jēkabpilī saimnieciskās darbības objektā eksplodējusi apkures iekārta, cietis cilvēks

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 24.februāra plkst. 6.30 līdz 25.februāra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigāde saņēma piecus izsaukumus, no tiem četrus uz ugunsgrēka dzēšanu un vienu uz glābšanas darbiem, portālu Radio1.lv informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste.

Plkst. 10.14 VUGD saņēma informāciju, ka Jēkabpilī divstāvu ķieģeļu ēkā ir izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka saimnieciskās darbības objektā iespējams bija eksplodējusi apkures iekārta, kā rezultātā cieta viens cilvēks un aizdegās sadzīves mantas 0,5 m2 platībā. Ugunsgrēks bija nodzēsts jau pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās. 

Plkst. 13.03 VUGD saņēma informāciju, ka Dobeles novadā daudzstāvu dzīvojamā mājā ir izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka no piecstāvu dzīvojamās mājas ceturtajā stāva loga nāk dūmi. Iekļūstot ceturtā stāva dzīvoklī, noskaidrojās, ka deg virtuve 5 m2 platībā. Paralēli tika pārbaudīti citi dzīvokļi un no viena tika evakuēts cilvēks, kas bija cietis un nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Degošajā dzīvoklī cilvēki neatradās. Ugunsdzēsēji glābēji darbu notikuma vietā pabeidza plkst. 14.07.

Atstājiet komentāru