2024.gada 19. marts

Jāzeps

Jēkabpilī aizdedzina bērnu ratiņus un vieglo automašīnu

Pagājušajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigāde saņēma sešus izsaukumus – četrus uz ugunsgrēku dzēšanu un divus uz glābšanas darbiem, portāla Radio1.lv redakciju informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste.

Vakar plkst. 8.10 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Slimnīcas ielu Jēkabpilī, kur pie daudzstāvu dzīvojamās mājas kāpņu telpas dega vieglā automašīna, savukārt kāpņu telpā iekšā dega bērnu ratiņi un gruzdēja dzīvokļa ārdurvis kopumā nepilnu četru kvadrātmetru platībā. Sadūmojuma rezultātā vienā no dzīvokļiem nostrādāja dūmu detektors. 

Pusdienlaikā Tukuma novada Irlavas pagastā vienstāva dzīvojamā mājā dega ledusskapis 1 m2 platībā. Ugunsgrēks bija nodzēsts pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās.

Plkst. 11.39 Vecumnieku ugunsdzēsēji glābēji devās uz Vecumnieku novada Valles pagastu, kur dega šķūnis pilnā 30 m2 platībā. 

Aizvadītajā diennaktī visā Latvijā VUGD saņēma 34 izsaukumus – sešus uz ugunsgrēku dzēšanu, 19 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Foto: Skaties.lv/Degpunktā

Atstājiet komentāru