2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” atklāj atjaunotās Rehabilitācijas nodaļas telpas (FOTO)

Piektdien, 26.novembrī, tika atklātas atjaunotās telpas, kurās ambulatoro pacientu pieņemšanu uzsāks daļa Fizikālās medicīnas un rehabilitācijas nodaļas darbinieku – fizioterapeiti, ergoterapeiti, masieri un audiologopēds. 

Minēto speciālistu telpas, kas atrodas poliklīnikas ēkā, ir pilnībā atjaunotas, tāpat iegādāts jauns un mūsdienīgs aprīkojums, kas ļaus uzlabot sniegto pakalpojumu kvalitāti un nodrošināt arī jaunu pakalpojumu sniegšanu, piemēram, slinga terapiju, kas ir progresīva ārstēšanas un rehabilitācijas metode dažādu veselības problēmu risināšanā. Slinga terapija jeb elastīgo saišu terapija ir jauna koncepcija modernajā fizioterapijā, kas balstās uz aktīvu ārstēšanu, vingrojumiem un funkcionalitātes uzlabošanos. 

Rehabilitācijas telpu atjaunošana ir tikai viena no aktivitātēm Jēkabpils reģionālās slimnīcas īstenotajā ERAF projektā “Stacionārās un ambulatorās veselības aprūpes infrastruktūras uzlabošana SIA „Jēkabpils reģionālā slimnīca”, uzlabojot kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību”. 

Projekta mērķis ir attīstīt SIA „Jēkabpils reģionālā slimnīca” veselības aprūpes infrastruktūru un uzlabot kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību reģiona iedzīvotājiem gan stacionārā, gan ambulatorajā daļā. 

Lielākais izaicinājums ir būvniecības procesa turpināšana, nepārtraucot neviena pakalpojuma sniegšanu apmeklētājiem. Šie apstākļi būvniecības procesā rada dažādas izmaiņas speciālistu pieņemšanas vietās, tādēļ aicinām mūsu apmeklētājus sekot līdzi aktuālajai informācijai Jēkabpils reģionālās slimnīcas mājas lapā www.jrslimnica.lv un slimnīcas sociālo tīklu profilos, kur vienmēr būs apkopota visa aktuālā informācija par pakalpojumu saņemšanas vietu izmaiņām. Lūdzam apmeklētājus būt saprotošiem, sekot teritorijā un iekštelpās izvietotajām norādēm. Būvdarbus Jēkabpils reģionālajā slimnīcā paredzēts pabeigt līdz 2022.gada vidum.

Uzziņai:
-           Aktivitātes tiek īstenotas ERAF projekta Nr.9.3.2.0/17/I/011 “Stacionārās un ambulatorās veselības aprūpes infrastruktūras uzlabošana SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca”, uzlabojot kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību” ietvaros.
-           Projekta izmaksas: Ambulatorās un stacionārās daļas pārbūves darbi – 3 876 375 eiro, Ambulatorās un stacionārās daļas aprīkošana 674 841 eiro apmērā un 1 674 820 eiro novirzīti aprīkojuma iegādei.
-           Projekta ietvaros iegādāta mākslīgā plaušu ventilācijas iekārta, ultrasonoskopijas aparāti, portatīvais rentgens, kuru iespējams pārvietot starp nodaļām, veikta ambulatorās nodaļas rentgena kabineta rekonstrukcija, kā arī 2 jaunu rentgena ierīču un kompjūtertomogrāfa iegāde un uzstādīšana.
-           Aktuālajai informācijai par izmaiņām pakalpojumu sniegšanas vietās sekojiet līdzi www.jrslimnica.lv un slimnīcas sociālo tīklu kontos.

Lāsma Vindule,
SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca”
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru