2024.gada 5. oktobris

Amālija

Jēkabpils reģionālā slimnīcā norisināsies labdarības akcija "Dzīvo vesels" (FOTO)

Šodien preses konferencē informēja par Jēkabpils reģionālās slimnīcas labdarības akciju "Dzīvo vesels".


Akcija ir vērsta uz bezmaksas medicīniskās palīdzības sniegšanu sociāli mazaizsargātām sabiedrības grupām, ļaujot uzlabot viņu veselību un dzīves kvalitāti.
 

Jēkabpils novada pašvaldības iedzīvotāji tiek aicināti pieteikties labdarības akcijai "Dzīvo vesels". Pieņemšanas norisināsies no 7.oktobra līdz 10.oktobrim, traumatologu un ķirurgu konsultācijas norisināsies 11.oktobrī, bet operācijas - 9.novembrī. Pieteikties akcijai varēs no pirmdienas, 7.oktobra, zvanot - 26143109.

Akcija "Dzīvo vesels" sniegs iespēju pensionāriem, invalīdiem un politiski represētām personām bez maksas saņemt medicīnisko palīdzību, divu dienu laikā nodrošinot līdz 90 konsultācijām un astoņām mazinvazīvām ķirurģiskām manipulācijām vairāku vadošo speciālistu uzraudzībā.

 

Šogad pirmo reizi, paplašinot labdarības iniciatīvu, akcijas noslēgumā tiks organizēta starptautiska zinātniski praktiskā medicīnas konference "Pleca locītavas artroskopija", kas koncentrēsies uz jaunākajiem sasniegumiem pleca locītavas ķirurģijā. Konferences dalībniekiem būs iespēja klausīties vadošo pasaules ārstu lekcijas un reāllaikā vērot pleca artroskopijas operācijas no Jēkabpils reģionālās slimnīcas operāciju zāles ar tiešsaistes diskusijām, sniedzot iespēju ārvalstu ekspertiem dalīties pieredzē un apspriest aktuālākos jautājumus medicīnas praksē. Konferencē piedalīsies ārsti un eksperti no vairākām valstīm, tostarp Ukrainas, Igaunija, Polijas, Lietuvas, Uzbekistānas, kā arī vadošie Latvijas speciālisti, veicinot starptautisko sadarbību.


Reģistrācija konferencei ir pieejama "www.llpu.lv".

Preses konferencē piedalījās Jēkabpils reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētājs Ervīns Keišs, Jēkabpils novada pašvaldības priekšsēdētāja vietnieks veselības un sociālo pakalpojumu jautājumos Aivars Vanags (JKP), ķirurgs, traumatologs ortopēds un akcijas "Dzīvo vesels" iniciators Kaspars Ūdris, traumatologs ortopēds, vertebrologs Dmitrijs Kirejevs, ķirurgs Juris Larnovskis, traumatologs ortopēds Mikola Kuvaldins, kā arī "Med4u Medical Center" pārstāve Anna Verhaustinska.

Akcija "Dzīvo vesels" tiek īstenota devīto gadu. Akciju finansiāli atbalsta Jēkabpils novada pašvaldība un SIA "Ošukalns".

Attēlā: Akcijas "Dzīvo vesels" komanda.

Atstājiet komentāru