2024.gada 10. maijs

Maija, Paija

"Jēkabpils Lūši" izcīna čempiona titulu (FOTO)

"Jēkabpils Lūši" izcīna čempiona titulu (FOTO)

 

Svētdien, 23. martā Jēkabpils sporta namā pilnu tribīņu atbalstīta volejbola komanda “Jēkabpils Lūši” pārliecinoši izcīnīja Latvijas volejbola čempionāta 1. līgas čempionu titulu, otrajā vietā atstājot komandu “Talsi”.

Finālā uzvarētājs tika noskaidrots spēļu sērijā līdz trīs uzvarām. Visās trīs spēlēs uzvarēja “Jēkabpils Lūši”: 16. martā Jēkabpils SN ar rezultātu 3-0 (18; 21; 17), 22. martā Talsu SN – 3-1 (-12, -21; 20; -19) un 23. martā Jēkabils SN – 3-0 (20; 12; 19).

Šī uzvara “Jēkabpils Lūšiem” ir liels solis uz priekšu, un nākamajā sezonā Jēkabpils volejbola komandu jau redzēsim startējam Latvijas Nacionālajā līgā.

“Mērķis, uzsākot sezonu, bija uzvarēt, un to esam izdarījuši! Lai gan uzvara nāca vieglāk, nekā sākotnēji bijām domājuši, komandas profesionalitāte sezonas gaitā ir ievērojami augusi. Puiši ir kļuvuši spēcīgāki gan individuāli, gan kā komanda. Esam kā ģimene. Protams, milzīgu ieguldījumu komandas izaugsmē ir sniedzis treneris Mārcis Obrumans. Viņš ir jauns, perspektīvs un strādātgribošs. Nākamgad cīņu turpināsim Latvijas Nacionālajā līgā," komandas uzvaru komentē SK “Jēkabpils Lūši” dibinātājs Māris Trušelis.

Paldies līdzjutējiem un visiem atbalstītājiem par sadarbību šajā sezonā!

SK “Jēkabpils Lūši” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, Krustpils novada pašvaldība, Jēkabpils novada pašvaldība, SIA “Dižmežs”, “Zemzarīši AB”, picērija “Itālis”, SIA “Sporta Bode”, SIA “Selko”.

 

Foto: Lāsma Irša

Informāciju sagatavoja:
“Jēkabpils Lūši”

Atstājiet komentāru