2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

SK "Jēkabpils Lūši" debijas spēlē uzvar čempionus (FOTO)

SK "Jēkabpils Lūši" debijas spēlē uzvar čempionus (FOTO)

Sestdien, 4. oktobrī Jēkabpils sporta namā ar pārliecinošu uzvaru sporta klubs „Jēkabpils Lūši” uzsāka dalību Nacionālajā līgā volejbolā. Debijas mačā SK „Jēkabpils Lūši” 200 skatītāju klātienē apspēlēja viesus no Aizputes ar rezultātu 3-0 (25-16; 25-21; 25-17).

Pirmajā setā mājinieki guva pārliecinoši uzvaru, taču otrā seta ievadā jēkabpilieši bija iedzinējos ar 3-10, bet lieliski servējot un darbojoties blokā, komanda tomēr spēja lauzt spēles gaitu un pārspēt pretinieku gan otrajā, gan arī trešajā setā. Arī Aizputes komandas spēlētāji, komentējot spēles rezultātu, atzina, ka, iespējams, tieši otrā seta gaita ietekmēja visas spēles rezultātu un tāpēc sanāca bezierunu zaudējums.

Lieki piebilst, cik nozīmīga bija šī uzvara, jo Aizputes komanda ir pagājušas sezonas Nacionālās līgas čempioni. Par labāko spēlētāju šajā spēlē gan no viesu trenera puses, gan „lūšu” puses tika atzīts Reinis Prīdāns, kurš ir komandas kapteinis. 

 Šogad ir izveidojies labs un, kā redzams, arī rezultātus nesošs, jaunības un pieredzes sakausējums komandas modelī. Pamatsastāvā ir pieredzes bagāti spēlētāji - Rihards Puķītis, Dmitrijs Lavrenovs un Armands Celitāns. Visi šie vīri jau ir izbaudījuši Šenkerlīgas rūdījumu. Tajā pašā laikā komandā ir jaunieši, kuri savā vecumā ir iekļauti Latvijas izlasē, kā Edvīns Skrūders, Artjoms Soboļevs, Dāvis Malnis, Pāvels Jemeļjanovs un Zigurds Adamovičs.

Treneris Mārcis Obrumans uzslavēja visu komandu, kaut gan norādīja, ka ir vēl daudz jāstrādā. Priekšā vēl visa sezona.

Nākamā mājas spēle „Jēkabpils Lūšiem” būs jau nākamsestdien, 11. oktobrī  pl. 14.00 Jēkabapils 2. vidusskolas sporta zālē. Nāciet un atbalstiet komandu ceļā uz panākumiem!

SK „Jēkabpils Lūši” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, Jēkabpils Sporta centrs, Jēkabpils Sporta skola, „Dion Sportlab”, Sportabode.lv, „Zemzarīši AB”, SIA „Mikor”, SEB, SIA „Dižmežs”, SIA „Woodmaster”, SIA „Selko”, SIA „Jēkabpils PMK”, kafejnīca „Ceļavējš”. Informatīvais atbalstītājs: Jēkabpils Radio1.

Informāciju sagatavoja:
SK „Jēkabpils Lūši”

Atstājiet komentāru