2024.gada 17. jūnijs

Artis, Artūrs, Arturs

Sērijā par čempionu titulu "Jēkabpils Lūšiem" vēl viena uzvara (FOTO)

Sērijā par čempionu titulu "Jēkabpils Lūšiem" vēl viena uzvara (FOTO)

Trešdien, 15. aprīlī Jēkabpils sporta namā notika trešā finālcīņa Nacionālajā volejbola līgā. SK "Jēkabpils Lūši" ar rezultātu 3-1 uzvarēja SK "RTU". Sērijā līdz trīs uzvarām "Lūšiem" šobrīd ir divas, bet RTU komandai - viena uzvara.

Jēkabpils līdzjutēji turpina pārsteigt, un arī šoreiz sporta nama tribīnes savus talantīgos volejbolistus sagaidīja absolūti pārpildītas. "Lūšiem" spēle šoreiz gāja smagi, kā nekā atbildības un svarīguma līmenis šai spēlei visaugstākais. Mājas laukumā jāuzvar, jo tikai tā var cerēt uz zeltu.

Īpaši spraiga izvērtās otrā seta galotne, kad ar 25 gūtiem punktiem nepietika, lai noskaidrotu seta uzvarētāju. Nepiekāpīgas bija abas puses, un nepieciešamo divu punktu pārākumu "lūšiem" izdevās sasniegt vien pie 28 punktu robežas (2-0 mājinieku labā). Trešajā setā pārāki bija viesi, bet pēdējo - ceturto setu "Jēkabpils Lūši" simtiem līdzjutēji atbalstīti uzvarēja pārliecinoši ar 25:17 un svinēja laimīgu uzvaru.

Sērijā līdz trīs uzvarām jekabpilieši ir vadībā ar 2:1, bet 25. aprīlī sekos spēle Rīgā. Ja SK "RTU" pieveiks mūsējos, tad atliks vēl pēdējā iespēja izcīnīt čempionu titulu - izšķirošā mājas spēle notiks svētdien, 26. aprīlī pl. 16.00.

Piedāvājam jums spilgtākos fotomirkļus no 15. aprīļa cīņas. Foto: Lāsma Irša

Atstājiet komentāru