2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Mājas spēlē BK Jēkabpils pārliecinoši uzveica BK "Turība" komandu!

Mājas spēlē BK Jēkabpils pārliecinoši uzveica BK "Turība" komandu!

Ceturtdien, 28.martā, BK "Jēkabpils" mājas spēlē ar rezultātu 106:77 sagrāva basketbola klubu BA "Turība". BK "Jēkabpils" sākumsastāvā Rinalds Sirsniņš, P.J.Hils, Oskars Virsis, Juris Aleksejevs un Tods O’Braiens.
 
Sacensību BK "Jēkabpils" uzsāka pārliecinoši un tā arī turpināja visu spēles gaitu. Pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar 30:14. Otrās ceturtdaļas rezultāts – 59:28. Pēc otrās ceturtdaļas 19 punkti P.J.Hila kontā. Trešā ceturtdaļā joprojām BK Jēkabpils pārākums ar +26 punktiem – 82:56. Spēles noslēdzās ar pārliecinošu Jēkabpils komandas uzvaru – 106:77.
Jāpiebilst, ka spēlē 100.punktu guva Edgars Leja.
 
Cīņā veselības problēmu dēļ nepiedalījās Aigars Vītols.
 
Savukārt rezultatīvākais spēlētājs šajā sacensībā – P.J.Hils ar 28 punktiem, Toda O’Braiena kontā 22 punkti un 12 atlēkušās bumbas, Oskaram Virsim 17 punkti un Kristapam Medisam 11 punkti.

Arī šajā spēlē starp puslaikiem norisinājās konkurss līdzjutējiem – soda metienu izpilde starp izlozētajiem spēles apmeklētājiem.

Šī spēle izrādījās veiksmīga diviem spēles apmeklētājiem – Kasparam Ģirģenam un Armandam Priekulim, kuri trāpīja grozā divus metienus pēc kārtas. Līdz ar to viņiem priekšā fināls, lai cīnītos par galveno balvu – automašīnu Škoda Rapid. Arī Lielajā finālā dalībnieki sacentīsies soda metienu izpildē, tiesa, uzdevums tiks mazliet apgrūtināts.

Nākamo spēli BK "Jēkabpils" aizvadīs izbraukumā - trešdien, 3. aprīlī, pulksten 18.30, kad Vidzemes Olimpiskajā centrā sacentīsies ar BK “Valmiera”. Savukārt nākamā mājas spēle sestdien, 6. aprīlī, pulksten 17.00 Jēkabpils sporta namā pret BK “VEF – Rīga”.

Arta Vītola,
BK Jēkabpils sabiedrisko attiecību speciāliste
 
finalisti

Atstājiet komentāru