2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

BK "Jēkabpils" piekāpjas līderiem - "VEF Rīga" komandai

BK "Jēkabpils" piekāpjas līderiem - "VEF Rīga" komandai

Sestdien, 6. aprīlī, BK “Jēkabpils” Jēkabpils Sporta nama laukumā tiksās ar Aldaris LBL līderiem – basketbola klubu “VEF Rīga” un diemžēl zaudēja ar rezultātu 63:90.

Diemžēl spēle jau sākotnēji bija neveiksmīga. VEF Rīga komanda sacensību iesāka izrādot pārākumu un jau pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar negatīvu rezultātu 13:31. Otro ceturtdaļu BK Jēkabpils iesāka pārliecinoši ar trīs punktu metieniem no Aigara Vītola un Kristapa Medisa, taču arī otrās ceturtdaļas rezultāts ar mīnuss zīmi – 27:53. Trešās ceturtdaļas rezultāts 43:73. Līdzīgi turpinājās arī pēdējā ceturtdaļa un visbeidzot negatīvs spēles rezultāts 63:90.

Kā iepriekš atzina BK Jēkabpils treneris Edgars Teteris, visām spēlēm, tāpat arī pirms cīņas ar līderkomandu gatavošanās notiek kā ierasts un ik reizi laukumā basketbolisti cīnās līdz pēdējam.

BK Jēkabpils komandā šajā spēlē rezultatīvākais bija Oskars Virsis ar 13 gūtiem punktiem. Todam O’Braienam 12 punkti un 10 atlēkušās bumbas, Mihalam Hlebovickim 11 punkti un 8 atlēkušās bumbas.

Nākamā BK Jēkabpils spēle jau nākamnedēļ, trešdien, 10. Aprīlī, kad Olimpiskajā centrā „Ventspils” pulksten 18.30 tiksies ar BK „Ventspils”. Savukārt nākamā mājas spēle – svētdien, 14. Aprīlī pret BK „Barons Kvartāls”. Sākums – pulksten 17.00
 
Arta Vītola,
BK "Jēkabpils

Atstājiet komentāru