2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Kavēties atmiņās nav jēgas

Kavēties atmiņās nav jēgas

Sestdien, 20. aprīlī BK “Jēkabpils” aizvadīja izslēgšanas spēli pret BK “Barons Kvartāls”. Tajā tika gūts zaudējums, kas jēkabpiliešiem nozīmēja – sezonas noslēgumu.
Kopš pēdējās spēles pagājušās vairākas dienas. BK “Jēkabpils” galvenais treneris Edgars Teteris stāsta par to, kas notika sestdien un ar acs kaktiņu ieskatās nākotnē.
Dažas dienas ir pagājušas, kopš BK “Jēkabpils” zaudējuma izslēgšanas spēlē  “Barons Kvartāls”. Vai emocijas jau ir norimušas?
Teteris: Emocijas nav pozitīvas, lai gan tās ir norimušās pa šīm dienām. Mēs nebijām plānojuši noslēgt sezonu, un šāds iznākums, protams, nav iepriecinošs. Bet nu jau jāskatās tālāk nākotnē. Saprotu, ka komanda būs arī turpmāk. Kavēties atmiņās nav jēgas.
Pastāsti, kas notika ģērbtuvēs pēc zaudējuma, kādas emocijas tur valdīja?
Teteris: Kādas emocijas var valdīt pēc zaudējuma? Kā jau teicu – sezona noslēdzās neparedzēti ātri.
Jebkurā gadījumā mēs visi viens otram pateicām paldies par sezonu, par spēli u.t.t. Tas arī laikam ir tas svarīgākais!
Runājot par sestdienas spēli, vai tika izdarīts viss, lai uzvarētu?
Teteris: Protams nē, jo vienmēr var izdarīt vēl labāk. Bija kļūdas, bet komanda tomēr cīnījās ar pilnu atdevi un es varu teikt tikai to labāku par komandas cīņas sparu.
Atskatoties uz sezonu, vai tu kā treneris būtu kaut ko mainījis?
Teteris: Domāju, ka jā. Bet tā jau tas vienmēr ir, ka tad, kad viss ir aiz muguras, saproti, kas bija jāmaina un jālabo. Es nedomāju gremdēties atmiņās un sevi par kaut ko šaustīt. Mēs visi mācāmies un ejam uz priekšu. Arī es.
Vai tu jau domā par nākamo sezonu?
Teteris: Jā. Tagad gaidāmas pārrunas ar valdi, jāskatās, kas notiks tālāk. Pašreiz vēl ir pāragri par to runāt.
Kādi plāni vasarai?
Teteris: Jau jūlijā būs jāsāk gatavoties nākamajai sezonai. Vai man tas notiks Jēkabpils vai kādā citā klubā – redzēsim. Jebkurā gadījuma es domāju, ka savu amatu nemainīšu. Līdz tam – atpūtīšos kopā ar ģimeni un brīvdienas pavadīšu diezgan aktīvi.
Elīna Elste
Sabiedrisko attiecību speciāliste
 

Atstājiet komentāru