2024.gada 12. maijs

Ina, Ināra, Inārs, Valija

LBL: BK "Jēkabpils" aizvadīs izbraukuma cīņu pret "JūrmalaFēnikss"

LBL: BK "Jēkabpils" aizvadīs izbraukuma cīņu pret "JūrmalaFēnikss"

Sestdien, 29. martā, plkst. 17.00 “Aldaris” Latvijas Basketbola līgā BK “Jēkabpils” pēdējo reizi regulārajā turnīrā tiksies ar BK “Jūrmala/Fēnikss”. Līdz šim Jēkabpils komandai visas cīņas pret jūrmalniekiem ir vainagojušās uzvarām (78:61, 93:81, 94:74). Sestdien spēle norisināsies Dubultos – sporta namā “Taurenītis”.

Jūrmalnieki jau sev ir nodrošinājuši vietu izslēgšanas spēlēs, komanda pamatturnīra tabulā atrodās sestajā vietā ar 21 uzvarām no kopumā 33 aizvadītajām cīņām. Kopš februāra komandai ir izdevies uzrādīt īpaši veiksmīgu sniegumu – deviņu uzvaru sēriju (tajā skaitā arī uzvara pār “VEF Rīga” ar rezultātu 116:110). Sērijveida panākumus 18. martā pārtrauca zaudējums LBL vicelīderiem – BK “Ventspils”(64:92). Šajā nedēļā BK “Jūrmala/Fēnikss” piedzīvoja vēl vienu zaudējumu pret studentiem no Latvijas Universitātes (77:88).

Savukārt BK “Jēkabpils” pēdējās divas spēles izbraukumā pret “Barons Kvartāls” un “LMT Basketbola Akadēmija” aizvadījis bez pieredzējušākajiem spēlētājiem – Mihala Hlebovicka, Rinalda Sirsniņa un Pāvela Veselova. Neskatoties uz šo negaidīto pavērsienu, cīņas tika aizvadītas veiksmīgi, papildinot trīs uzvaru sēriju vēl ar diviem panākumiem.

Kopš galvenā trenera amatā ir Igors Miglinieks, BK “Jēkabpils” rāda stabilu un pārliecinošu sniegumu. Komanda no kopumā 10 spēlēm ir guvusi uzvaras astoņos mačos. Zaudējumu komanda piedzīvoja pirmajā mačā ar jauno treneru sastāvu - pret BK “Liepāja/Triobet” (77:81), kā arī pret BK “Ventspils” ar visnotaļ pieklājīgu punktu deficītu - 78:80.

Čempionāta kopvērtējuma līdere ar 18 uzvarām 20 spēlēs ir “Ventspils” komanda, bet tai ar deviņām uzvarām 11 aizvadītajās spēlēs seko “VEF Rīga”.Trešo vietu ar 23 uzvarām 32 cīņās ieņem “Jēkabpils” komanda, kurai ar 23 panākumiem 33 spēlēs seko “Valmiera”.

Spēles tiešraidi nodrošina sportacentrs.com. Mačam pret BK “Jūrmala/Fēnikss” (sākums plkst. 17.00) seko līdzi internetā - sportacentrs.com TV vai Lattelecom Interkatīvā TV 411. kanālā.

Informācijas avots:

basket.lv

 

Basketbola klubu "Jēkabpils" atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, "LDZ Cargo", SIA "Jēkabpils PMK", SIA "Pata", SIA "Mikor", AS "LNK industries".

Atstājiet komentāru