2024.gada 21. maijs

Akvelīna, Ernestīne, Ingmārs

BK "Jēkabpils" pirmais LBL ceturdaļfināla mačs mājās pret liepājniekiem

BK "Jēkabpils" pirmais LBL ceturdaļfināla mačs mājās pret liepājniekiem

Otrdien, 15. aprīlī plkst. 19.30 BK “Jēkabpils” aizvadīs pirmo cīņu “Aldaris” Latvijas Basketbola līgas (LBL) ceturtdaļfinālā. Jēkabpiliešu pretinieks pirmajā play-off etapā – BK “Liepāja/Triobet”. Spēle notiks mājās – Jēkabpils sporta namā.

Pēc aizgājušās nedēļas nogales mača BK “Valmiera” pret BK “Jelgava” (101:96) un jēkabpiliešu pēdējās cīņas pret LU komandu, noskaidrojās ceturtdaļfināla pāri. BK “Jēkabpils” komandai nākošajos mačos spēkos jāmērojas ar BK “Liepāja/Triobet”, savukārt BK “Valmiera” ar BK “Jūrmala/Fēnikss”. Ceturtdaļfināla (3.-6.vieta, 4.-5.vieta) un pusfināla sērijas šosezon ir pagarinātas – cīņa ritēs līdz trim uzvarām. Finālsērija, kā ierasts, līdz četrām uzvarām.

„„Play-offi” sākas no nulles, tā ir tā izslēgšanas turnīra sāls, tas ir interesanti! Mums ir pieredzējuši spēlētāji, kas ir spēlējuši izslēgšanas turnīros, viņiem ir nācies attiecīgi noskaņoties. Mēs esam gatavi, arī veselības problēmas komandā šobrīd ir novērstas. Liepājai tāpat gribas cīnīties, cīņas būs interesantas. Svarīgi ir noskaņoties no nulles! ” komentē BK “Jēkabpils” galvenais treneris Igors Miglinieks.

Pāra BK “Jēkabpils” - “Liepāja/Triobet” uzvarētāji pusfinālā spēlēs ar BK “Ventspils”, pāra BK “Valmiera” - “Jūrmala/Fēnikss” uzvarētāji pusfināla sērijā līdz trim uzvarām sacentīsies ar “VEF Rīga”.

Nāc un atbalsti savējos izšķirošajos LBL play- off mačos!

Spēles tiešraidi internetā nodrošina Delfi TV – delfi.lv/lbl

Par izslēgšanas turnīra ziņām, spēļu grafikiem seko līdzi BK „Jēkabpils” mājas lapā – www.bkjekabpils.lv

Izmantotie resursi:

basket.lv

 

Basketbola klubu "Jēkabpils" atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, "LDZ Cargo", SIA "Jēkabpils PMK", SIA "Pata", SIA "Mikor", AS "LNK industries".

Atstājiet komentāru