2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

Jēkabpilieši Baltijas Basketbola līgā startēs mājās ar maču pret "Vytautas"

Jēkabpilieši Baltijas Basketbola līgā startēs mājās ar maču pret "Vytautas"

Trešdien, 14. oktobrī plkst. 18.30 Jēkabpils sporta namā notiks BK “Jēkabpils” pirmā Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēle. Pirmie turnīra pretinieki – lietuviešu Prieņu-Birštonas “Vytautas”.

 

Aizvadītajā 2014./2015. sezonā BK „Jēkabpils” BBL pamatturnīru noslēdza ar deviņām uzvarām un trīs zaudējumiem, ieņemot trešo vietu savā grupā, savukārt izslēgšanas spēles beidzās, nepārvarot astotdaļfināla slieksni.

 

Šajā sezonā galvenais treneris Igors Miglinieks kā galveno mērķi min tikšanu pirmajā četriniekā: “BBL ir starptautisks turnīrs, interesants skatītājiem – pavērot gan Igaunijas, gan Lietuvas, gan arī Kazahstānas basketbolu. Gribam noteikti tikt “play-off”, un tā vēlēšanās ir tas četrinieks...

 

Virginijus Šeškus trenētā "Vytautas" vienība pēc slikti aizvadītas sezonas piedzīvojusi ne tikai sponsoru un nosaukuma maiņu (iepriekš – BC “Prienai”), bet arī būtiskas izmaiņas sastāvā. Pirmssezonā komanda jau viesojusies Latvijā, kur “Valmiera CUP 2015” turnīrā piekāpās laukuma saimniekiem “Valmiera/Ordo”, bet uzvarēja “Juventus” komandu.

 

Kā izvērtīsies pirmais šīs sezonas “lūšu” starptautiskais basketbola mačs, uzzināsim jau trešdien! Gaidīsim jūs Jēkabpils sporta nama tribīnēs!

 

Vairāk par gaidāmo spēli un komandas noskaņojumu klausieties Jēkabpils Radio1 (107 FM) raidījumā “Bumba grozā”, kas ēterā skanēs otrdien, 13. oktobrī plkst. 16.10 un atkārtojumā trešdien, 14. oktobrī pl. 11.10.

 

Basketbola klubu „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, „LDZ Cargo”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA “Pata”, SIA „Mikor”, SIA “LatGran”, SIA “Baltic Hotel Group”, AS „LNK industries”.

Atstājiet komentāru