2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

Sestdien Jēkabpils sporta namā "lūši" pret "baroniem" - par 5. vietu!

Sestdien Jēkabpils sporta namā "lūši" pret "baroniem" - par 5. vietu!

Sestdien, 21. martā pēc mēneša pārtraukuma Jēkabpils sporta namā atgriežas lielais basketbols. Lai aizvadītu pēdējo savstarpējo “Aldaris” Latvijas Basketbola līgas pamatturnīra cīņu, BK “Jēkabpils” mājas laukumā viesosies BK “Barons/LDz”. Līdz šim pret šo petinieku E. Valeiko trenētās komandas kontā ir divi zaudējumi (66:88, 72:77) un viena uzvara (85:63).

Pēdējā laikā “Barons/LDz” komandai ir gājis dažādi – piecās spēlēs piedzīvoti divi zaudējumi un trīs uzvaras, tajā skaitā uzvarēta “Liepāja/Triobet”, bet zaudēts “Latvijas Universitātei” un arī jēkabpiliešiem. Iespējams, “baronu” sniegums visvairāk būs atkarīgs no tā, cik komanda būs labi noskaņojusies spēlei un cik labā formā būs tās viesspēlētāji un līderis Kaspars Kambala.

Savukārt “lūšiem” ir bijusi piecu uzvaru sērija, ko pārtrauca vien viena punkta deficīts Jūrmalā. “Jēkabpils”, šķiet, ir atguvuši stabilitāti, bet svarīgi, lai komandas spēlē sekmīgi iekļautos LBL februāra vērtīgākais basketbolists un “Barons/LDz” bijušais spēlētājs Dovids Rediks, kā arī jaunais, bet potenciāli ļoti vērtīgais leģionārs Maiks Burvels.

Vai jēkabpiliešiem izdosies nosargāt piekto vietu turnīra tabulā un uzveikt sāncenšus? To noskaidrosim jau sestdien! Nāciet un atbalstiet “lūšus” sporta nama tribīnēs, bet pārējiem spēli būs iespējams vērot tiešraidē – interneta vietnē Best4Sport.TV un Lattelecom Interaktīvās televīzijas 415. kanālā.

Izmantotie resursi: basket.lv

Foto: Lāsma Irša

Basketbola klubu „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, „LDZ Cargo”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA “Pata”, SIA „Mikor”, SIA “LIK Sistēmas”, SIA “LatGran”, AS „LNK industries”.

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
bkjekabpils.lv

Atstājiet komentāru