2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

14.maijā, Jēkabpils sporta hallē nebijis notikums: Starptautiskas funkcionālā fitnesa sacensības “LYNX GAMES 2022”

14.maijā plkst. 10.00 Jēkabpils sporta hallē pulcēsies vairāk kā 60 atlēti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Vācijas un Somijas, lai sacenstos par labākā atlēta titulu sacensībās “Lynx Games 2022”.

Šī ir lieliska iespēja klātienē vērot spraigu cīņu, iedvesmoties un iepazīt funkcionālo fitnesu.

Funkcionālais fitness ir mainīgs, daudzpusīgs un dažādas intensitātes slodzi paredzošs sporta veids, kas ir balstīts uz vispusīgu cilvēka fizisko spēju attīstību. Sacensību laikā varēs vērot, kā atlēti pilda piecus dažādus uzdevumus, kas testēs ātrumu, spēku, izturību, veiklību un koordināciju. Tikai 10 labākie vīrieši un 5 labākās sievietes iegūs iespēju nokļūt finālā un cīnīties par čempiona titulu.

Pasākuma norises adrese: Jēkabpils sporta halle, Brīvības iela 289B, Jēkabpils
Norises laiks: 10:00 – 21:00

Tiešraides:

Ieeja skatītājiem bez maksas.

Pasākuma organizators: sporta klubs “CF Jēkabpils”

Pasākuma atbalstītāji:

Jēkabpils sporta centrs, Musli un funkcionālās maltītes Graci, ar vitamīniem bagātināts ūdens Water+, veselīgie uzkodu batoniņi Good to go, Latvijā ražotas veselīgas uzkodas Apedd, diedzētu griķu batoniņi bez cukura Griksi, sporta uztura veikals trufit.eu, lauksaimniecības tehnika Latraps Tehnika, drukas un reklāmas aģentūra Drukas Nams, viesnīca Vilar hotel, Jēkabpils ziņu portāls Radio1.lv, SIA Krauss, SIA Ošukalns, SIA Egles dēls, tējas dzērieni Kombucha Vitality drink, SIA Latgran, SIA Revo D.

Valērija Skurjate
Pasākuma organizatora pārstāve

Atstājiet komentāru