2024.gada 18. oktobris

Erlends, Rolanda, Rolands, Ronalds

Hellovīnu vakarā Jēkabpils Mežaparkā aicina uz “Ēnu valstību” jeb spocīgu pastaigu ar jocīgiem uzdevumiem

Hellovīnu vakarā Jēkabpils Mežaparkā aicina uz “Ēnu valstību” jeb spocīgu pastaigu ar jocīgiem uzdevumiem

31.oktobrī no pulksten 18.00-20.00 Jēkabpils Mežaparkā norisināsies pasākums Hellovīnu noskaņās – “Ēnu valstība” jeb jocīga pastaiga ar spocīgiem uzdevumiem. 


Pasākuma organizatori raksta: “Kad migla klās zemi un vējš čukstēs meža zaros, ceturtdien, 31. oktobra vakarā, Jēkabpils Mežaparkā atvērsies Ēnu valstības senie vārti, un tumšās ēnas, kuras gadiem slēpušās koku stumbros un biezajos krūmos, iznāks tevi izaicināt… Šajā baisajā vakarā deviņi noslēpumaini uzdevumi ne tikai pārbaudīs tavas spējas, bet arī atklās tumšās ēnas, kas slēpjas tevī pašā. Vai spēsi uzveikt pats savas tumšākās puses?”



Pasākumu organize Jēkabpils sporta centrs un Jēkabpils novada kultūras pārvalde un aicina dalībniekus nākt kopā ar savu drosmīgo komandu vai izstaigāt Ēnu valstību vienatnē. Līdzi jāņem lukturītis, pildspalva un tālrunis ar interneta pieslēgumu un QR koda lasītāju. Dalībniekus aicina saģērbties tik baisi, ka pat ēnas nodrebēs, ieraugot! Karti ar uzdevumiem varēs saņemt pie tumšā meža namiņa vai otrpus Mežaparkam, stāvlaukumā Viestura ielas galā. 

“Atceries – ja satiec kādu no ēnām aci pret aci, neuzrunā, nepieskaries, bet esi drosmīgs un pastiep pretī roku… Katrs solis vedīs tevi dziļāk Ēnu valstībā… Kad būsi veiksmīgi izpildījis visus pārbaudījumus, tu uzzināsi ēnu uzveikšanas noslēpumu, un tumšajā meža namiņā tevi gaidīs maģisks našķis, kas dos tev spēku un aizsardzību pret tumšo ēnu lamatām vēl ilgi pēc tam, kad Mežaparka takās būs izdzisušas šī vakara viesu atstātās pēdas,” sola pasākuma organizatori.

Dalībnieki aicināti arī padižoties ar saviem ķirbjiem izstādē - oriģinālāko un skaistāko ķirbju īpašnieki saņems balvas. 

Foto: jekabpils.lv

Atstājiet komentāru