2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Koncertuzvedums "Manas ģimenes ceļš" Šlokenbekas muižā (VIDEO)

Koncertuzvedums "Manas ģimenes ceļš" Šlokenbekas muižā (VIDEO)

Muzeju naktī 16. maijā par godu Starptautiskajai ģimenes dienai Livonijas ordeņa Šlokenbekas muižas parkā visas dienas garumā norisināsies dažādi atraktīvi pasākumi un atrakcijas ģimenēm ar bērniem. Norisinājās vērienīgs bezmaksas koncertuzvedums Manas ģimenes ceļš, kas būs dāvana visām Latvijas ģimenēm.

Ģimenes klātienē godināja labklājības ministrs Uldis Augulis. Viens no pasākuma galvenajiem viesiem un dalībniekiem bija maestro Raimonds Pauls. Pasākuma galvenais virsdiriģents būs Ints Teterovskis, deju virsvadītāja – horeogrāfe Nadīna Neimane – Gardoviča. Tāpat uz skatuves dziedāja Latvijas Nacionālās operas soliste Kristīne Gailīte un solists Rihards Mačanovskis.

Koncertuzvedums atklāja septiņu dižģimeņu likteņus, par kuriem ir izveidoti dokumentāli videostāsti. Pasākuma apmeklētāji tos varēs vērot uz lielā ekrāna muižas parkā un kopīgi izdzīvot katras ģimenes un dzimtas stāstu. Ar savām tradīcijām, attiecībām, vidi un ikdienu šīs ģimenes atklās visas Latvijas sabiedrības dzīvi un sadzīvi, spēku un rūpes par līdzcilvēkiem, talantus, sapņus un cerības, mīlestību pret darbu un mērķtiecību. Vienlaikus skatītājiem atklāsies novadu daudzveidība un iezīmes, kas ir iecienītas katram tā iedzīvotājam.

Koncertuzvedumā piedalījās arī deju kolektīvi no Jēkabpils Pastalnieki un Kreicburga

Atstājiet komentāru