2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Biedrība "Jēkabpils mantojums":  SIA “Maxima Latvija” nepilda solīto (VIDEO)

Biedrība "Jēkabpils mantojums": SIA “Maxima Latvija” nepilda solīto (VIDEO)

Biedrība “Jēkabpils mantojums” devās pie SIA “Maxima Latvija”, lai noskaidrotu, kas tālāk notiks ar vēsturiskajām ēkām Jēkabpilī, Brīvības ielā 106 un 110. Saruna tika filmēta un ierakstīta. Video ar nosaukumu "Maxima nepilda solīto" publicēts biedrības mājaslapā.

 

Biedrības pārstāve Renāte Lenša, sazinoties ar portālu Radio1.lv redakciju, piedāvāja šo materiālu publicēt portālā, ko arī labprāt darām.

 

Renāte Lenša “Jēkabpils mantojuma” mājaslapā vietnē facebook.com raksta: “Šobrīd biedrības īpaša rūpe ir par ēkām Jēkabpilī, Brīvības ielā 106 un 110, kas atrodas pilsētas vēsturiskajā centrā un ir pilsētbūvniecības valsts nozīmes pieminekļa Nr. 7432 sastāvdaļa, kuru savā īpašumā iegādājusies SIA „Maxima Latvija”. Jau vairākus gadus mājas ir atstātas novārtā un to stāvoklis pasliktinās. Lai noskaidrotu apstākļus, firmas tālākos nodomus un rīcību saistībā ar šo ēku saglabāšanu, atjaunošanu un turpmāko ekspluatēšanu devāmies uz SIA „Maxima Latvija”. Sarunai ar biedrības “Jēkabpils mantojums” valdes priekšsēdētāju Jāni Zepu, firma deleģēja komunikācijas vadītāju Jāni Beseri.”

 

Video: multinews.lv
Attēlā: SIA „Maxima Latvija” preses sekretārs Jānis Beseris.

Komentāri (0-1/1)

  • ups
    02.07.2018 18:23
    Jūs no Maxima gaidījāt ko labāku?

Atstājiet komentāru