2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Vāciju plosa negaiss, šobrīd vētra virzās uz Latviju (VIDEO)

Vāciju plosa negaiss, šobrīd vētra virzās uz Latviju (VIDEO)

Svētdien Vāciju šķērsojusi plaša negaisu zona, nesot postošu liela izmēra krusu, intensīvu zibeņošanu, spēcīgas lietusgāzes un stipru vēju, vēsta portāls «lsm.lv». Šorīt vētra virzījās pāri Baltijas jūrai un Zviedrijas dienvidiem un pēcpusdienā sasniegs Latviju, liecina prognozes.

 

Vakar negaisos virs Vācijas fiksētas vairāk nekā 300 tūkstoši zibens izlāžu, paziņojis Vācijas meteodienests.

 

Pirmdien pēcpusdienā Rīgā gaidāms pērkona negaiss ar stiprām lietusgāzēm un krasām vēja brāzmām, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

 

Vēja ātrums brāzmās sasniegs līdz 15 metriem sekundē, tāpat iespējama arī krusa.

 

Pēcpusdienā arī Latvijas centrālajos rajonos gaidāms pērkona negaiss ar stiprām lietusgāzēm. Vietām pērkona negaisa laikā gaidāmas krasas vēja brāzmas līdz 15-19 m/s un krusa.

Komentāri (0-2/2)

  • leonarda
    07.03.2021 12:47
    baigasi sniegs latgale
  • Guest
    02.07.2018 18:28
    finanšu iespēja jūsu vajadzībām;

    Šis ziņojums ir adresēts sliktu, privāto banku, privātu vai valsts uzņēmumu, vai tiem, kas ir nepieciešama konkrēta aizdevumu, lai rekonstruēt savu vie.Vous meklējat aizdevumu vai aktivizēt savu darbību vai projekta pabeigšanu, vai, lai nodrošinātu nākotni saviem bērniem, vai nopirkt dzīvokli, automašīnu, bet bankas aizliegums vai mape noraidīts bankā. Es esmu indivīds, es piešķirt aizdevumus cilvēkiem, kas var izpildīt visas savas saistības. Šis aizdevums tiek piešķirts uz visām personām, kas spēj izpildīt nosacījumus. Mans procentu likme ir 2 līdz 3% līdz vidum atmaksāta gadu, īstermiņā vai ilgtermiņā, saskaņā ar jūsu piemērotību materializēties. Ja jums ir nepieciešama nauda citu iemeslu dēļ, nevilcinieties sazināties ar mani, lai iegūtu vairāk informācijas. Visi cilvēki nopietni un godīgi paldies sazināties ar mani pa e-pastu uz vienu adresi: krediidi2rahanduslaadre@gmail.com

Atstājiet komentāru