2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Fūres, kas atsakās uzņemt bēgļus tiek apmētātas ar visu, kas pagadās pa rokai (VIDEO)

Fūres, kas atsakās uzņemt bēgļus tiek apmētātas ar visu, kas pagadās pa rokai (VIDEO)

Kāda tālbraucēja uzņemts video atklāj šokējošu rīcību no bēgļu puses, kuri ir gatavi uz visu, lai nelegāli iekļūtu Lielbritānijā, bet “fūres”, kas atsakās uzņemt viņus, migranti apmētā ar visu, kas gadās pa rokai.

 

Pēdējās nedēļās vairākkārt vēstīts, ka milzīgā bēgļu invāzija Eiropā jau sāk kļūt nekontrolējama – izmisīgos labākas dzīves meklējumos, daudzi migranti ir gatavi arī pārkāpt likumu un ir vairākkārt nonākuši konfliktā ar varasiestādēm.

 

Kāds kravas automobiļa tālbraucējs no Ungārijas iemūžinājis video, kas apliecina pat policijas bezspēcību ar bēgļu plūsmu. 14 minūšu ilgajā materiālā redzams, ka, lai iekļūtu Lielbritānijā no Francijas ostas pilsētas Kalē, daudzi migranti meklē veidus, kā ielauzties kravas automašīnā – vai nu palīst zem “fūres”, vai arī atraut vaļā kravas nodalījuma durvis un paslēpties tur.

 

 

 

Tālbraucējiem neatliek nekas cits kā ar saviem manevriem mēģināt izgaiņāt viņus, jo par nelegālu cilvēku ievešanu Lielbritānijā draud naudassods vairāku tūkstošo mārciņu apmērā. Paši bēgļi tālbraucējus, kuri acīmredzami nevēlas viņus uzņemt, tikmēr apmētā ar visu, kas ceļmalā gadās pa rokai.

 

Zīmīgi, ka tas viss norisinās turpat policijas degungalā…

Avots: skaties.lv

Komentāri (0-3/3)

  • !
    02.07.2018 18:31
    Tagad pie kalē ostas ir izveidota buferzona - nolīdzināts lauks starp ceļu uz ostu un bēgļu nometni. Tagad tur ir ieviesta puslīdz normāla kārtība,viss tiek kontrolēts.Ja arī kādam izdodas pieķerties pie furas,robežsargu suņi ātri viņus atrod.Tad bēglis tiek norauts zemē un kārtīgi ar steku atdauzīts un atspārdīts un vēl suns uzrīdīts virsū.Citādi ar viņiem nevar.Pie mums Latvijā bēgļus sagaida ar mīkstiem pēļiem.Nu paskatīsimies,kāds būs rezultāts.
  • Juris
    02.07.2018 18:31
    Apbrīnoju to šoferu nesatricināmo nervu sistēmu. Es laikam vienā brīdī atstātu aiz fūres asiņainu putru.
  • kui
    02.07.2018 18:28
    un ko tie 15 policisti pret to baru var izdarit? parmetis par zhjogu ar visam panckam

Atstājiet komentāru