2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Ar fotogrāfiju konkursa palīdzību popularizēs Zilā karoga pludmales

Ar fotogrāfiju konkursa palīdzību popularizēs Zilā karoga pludmales

Jēkabpilieši ir aicināti piedalīties Zilā karoga starptautiskās koordinācijas konkursā, kura mērķis ir ar fotogrāfiju palīdzību popularizēt Zilā karoga pludmales visā pasaulē, tajā skaitā arī Latvijā.
 
Vides izglītības fonda pārstāve Ilze Grunska  informē, ka cilvēki konkursā var piedalīties, nofotografējoties Zilā karoga pludmalēs un daloties ar bildi sociālajos tīklos, lietojot birku #BlueFlagSelfie.
 
Interesantāko fotogrāfiju autoriem konkursa organizatori sola krekliņu ar Zilā karoga simboliku.
 
Latvijā savus attēlus var uzņemt 15 Zilā karoga pludmalēs un jahtu ostās. Pasaulē populārāko tūrisma ekosertifikātu šogad ir ieguvušas Ventspils pilsētas peldvieta, Liepājas peldvieta pie stadiona, Daugavpils ezera peldvieta "Stropu vilnis", Vakarbuļļu peldvieta Rīgā, Abragciema kempinga peldvieta Engurē, Mārtiņsalas peldvieta Kuldīgā, Radžu ūdenskrātuves peldvieta Jēkabpilī, Jaunķemeru, Majoru, Bulduru un Dzintaru peldvietas Jūrmalā, kā arī Saulkrastu pilsētas peldvieta. No ostām tāds ir piešķirts Liepājas jahtu ostai, Pāvilostas "Marina" un Kuivižu kapteiņu ostai.
 
Pašbildes var pievienot arī Vides izglītības fonda sociālajos tīklos "Twitter" @videsfonds vai "Facebook" lapā Vides izglītības fonds.

Atstājiet komentāru