2024.gada 17. maijs

Dailis, Herberts, Umberts

Jēkabpils “Gaļas Nama” produkta “Vītināta un sagriezta aļņa šķiņķa” iepakojums iegūst pirmo vietu “Riga Food 2016” konkursā

Jēkabpils “Gaļas Nama” produkta “Vītināta un sagriezta aļņa šķiņķa” iepakojums iegūst pirmo vietu “Riga Food 2016” konkursā

Septembra sākumā starptautiskās pārtikas izstādes “Riga Food 2016” ietvaros norisinājās starptautisks iepakojumu konkurss “Iepakojums Nr. 1”, kurā pirmo vietu un zelta medaļu ieguva Jēkabpils “Gaļas Nama” produkta “Vītināta un sagriezta aļņa šķiņķa” iepakojums.

Uzvara gūta pateicoties izstādes “Riga Food 2016” apmeklētāju atzinumam, vērtējumam un balsojumam kategorijā “Iepakojums gaļai un gaļas produktiem”.

Konkurss “Iepakojums Nr. 1” tiek organizēts, lai veicinātu iepakojuma ražošanas un iepakojuma dizaina izstrādi atbilstoši Eiropas Savienības kopējā tirgus prasībām, iepazīstinātu ar modernu un kvalitatīvu pārtikas produktu iepakojumu un noteiktu patērētāju vērtējumā populārāko.

Konkursā tika vērtēts iepakojums septiņās kategorijās: iepakojums dzērieniem, konditorejai un saldumiem, pienam un piena produktiem, gaļai un gaļas izstrādājumiem, zivīm un zivju produktiem, maizei un bakalejas izstrādājumiem, kā arī iepakojums, kas neietilpst šajās produktu grupās.

Konkursam iesniegtos darbus vērtēja profesionāla žūrija, kā arī izstādes apmeklētāji.

Zelta diploms page 001

Informāciju sagatavoja:

Jēkabpils “Gaļas Nams”

Komentāri (0-1/1)

  • ūpis
    02.07.2018 18:33
    Izskatās glīti!

Atstājiet komentāru