2024.gada 17. maijs

Dailis, Herberts, Umberts

Svētku Galdam - "Miķelānu Bekons"

Svētku Galdam - "Miķelānu Bekons"

Šī gada sākumā Jēkabpilī, bijušā gaļas kombināta telpās, mēs Miķelāni bekons atvērām savu pirmo veikaliņu. Tad sekoja veikaliņi Aizkrauklē un Rīgas ielā Jēkabpilī! Noslēgumā tiem pievienojās arī mūsu ēdnīca! Šodien droši var apgalvot, ka Jēkabpils, Aizkraukles un tuvākās apkārtnes iedzīvotāji zina un novērtē to, kas esam mēs un produktu, ko piedāvājam!

Mēs ne tikai pārdodam cūkgaļu, bet paši arī audzējam to, līdz ar to, ar pilnu pārliecību varam teikt, ka šī ir 100% Latvijā audzēta gaļa. Vēl vairāk, ja mūsu pircējs interesētos, varētu pat izstāstīt, kad sivēntiņš ir piedzimis, kā izaudzis par lielisku bekonu, ko ēdis un dzēris, kur dzīvojis (Miķelānos salas pagastā vai Īlē, Dobeles novadā)! To atzinīgi novērtē arī mūsu pircēji, sakot, ka gaļa garšo kā bērnībā! Ar prieku jāatzīst, ka mūsu izvēlētā stratēģija -piedāvāt augstas kvalitātes produktu - ir bijusi pareiza.

Jaunumi mūsu veikalu plauktos!

Turpinot īstenot ideju par lielisku produktu, gaļas izstrādājumu sortimentu esam papildinājuši ar gardiem mājas kūpinājumiem un vārītām desām, sardelēm un cīsiņiem! Šos produktus mums piegādā divi nelieli Latvijas ražotāji, kuru galvenais darbības princips ir gatavot augstas kvalitātes produktu, izmantojot liellopa un cūkas gaļu! Kūpinātā gaļa ir tieši tāda kā to gatavoja mūsu tēvi un vectēvi! Savukārt desās gaļas daudzums nav mazāks par 70%, bet garšu piešķir aromātiskas garšvielas! Tas nozīmē, ka šo gaļu vai desas šķēli bez bažām varam baudīt ne vien paši, bet dot arī saviem bērniem. Pie tam šos produktus var iegādāties tikai pie mums!

Lielisks cenas piedāvājums!

Ik mēnesi, domājot par saviem pircējiem, piedāvājam īpašu sortimentu par akcijas cenu! Šajā piedāvājumā ir iekļauta gan svaiga gaļa, gan gaļas izstrādājumi un desas! Tā ir lieliska iespēja ik vienam palutināt sevi un pagaršot to produktu, ko var būt ikdienā nevar atļauties nopirkt!

Svētku laiks!

Novembris un decembris ir svētku laiks, kad vēlamies palutināt savu tuviniekus, ceļot galdā ko īpaši gardu! Arī Miķelāni bekons domā par svētku svinēšanu, tādēļ sortimentu papildinām ar cūkgaļas marinējumiem, ko atliek mājās tikai izcept un pasniegt galdā, gan gatavajiem izstrādājumiem – viltoto zaķi, ruleti vai aknu pastēti! Tāpat katrā no mūsu veikaliem, pircēji var pasūtīt un iegādāties veselu, pusi vai ceturtdaļu cūkas liemeņa, ja paši vēlas mājā kūpināt vai gatavot desas!

Gardas pusdienas!

Visus Jēkabpils iedzīvotājus un pilsētas viesus, kuriem netīk gatavot mājās, aicinām iegriezties mūsu ēdnīcā, lai baudītu gardi pagatavotu, sātīgu maltīti par saprātīgu cenu! Arī mūsu pusdienu piedāvājums papildinās ar jaunumiem – tagad gan frī kartupelīši ar zaļumu mērcīti, gan aromātiski cūkgaļas ēdieni, gan bagātīgas zupas! Katrs var atrast sev vispiemērotāko! Savukārt tiem, kuri vēlas svinēt svētkus ārpus mājas, piedāvājam uzklāt galdus mūsu pasākumu telpās!

Ienāciet, mēs Jūs gaidām mūsu veikalos Zaļajā ielā 22C un Rīgas ielā 115 Jēkabpilī, Gaismas ielā 4, Aizkrauklē un ēdnīcā Zaļajā ielā 22B, Jēkabpilī!

 

Atstājiet komentāru