2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Vai nedēļas nogalē apmeklēsiet Jēkabpils Radio1 pasākumu?

Vai nedēļas nogalē apmeklēsiet Jēkabpils Radio1 pasākumu?

Laura ar draugiem

Laura: Iepriekš citus gadus neesmu bijusi Radio1 pasākumā, bet šogad noteikti iešu kopā ar draugiem. Ceru, ka būs laba ballīte – laba mūzika, jautrība un labs laiks.

 

inga

Inga: Es pasākumus apmeklēju ļoti reti, taču uz Radio1 pasākumiem kaut kad agrāk esmu bijusi. Vismaz zinu, ka tādi notiek. Šoreiz nesanāks iet uz ballīti, ir ieplānots brauciens uz jūru. Manuprāt, pasākumus Krustpils saliņā slikti reklamē. Es zinu, ka notiek Operas svētki un Radio1 ballīte. Citus nezinu. Gribētos biežāk redzēt brīvdabas izrādes.

 

juris

Juris: Vēl neesmu izlēmis, man svētdien jāstrādā un pēc balles darbā būs grūti. Mana meitene gan grib iet, tāpēc domāju, ko darīt. Iepriekšējos gados arī esmu gājis uz Radio1 ballīti, diezgan jauki bija, patika.

 

tamara

Tamāra: Obligāti nākšu. Parasti eju kopā ar draugiem, ejot uz pasākumu gribas papriecāties, atpūsties, nevar taču tikai strādāt no rīta līdz vakaram. Galvenais lai ballītē ir laba mūzika un labs laiks.

 

laura ar viiru

Laura: Jā, ir doma iet sestdien uz Radio1 ballīti. Viss atkarīgs no tā vai vīrs būs mājās, ja būs tad noteikti iesim. Vēl svarīgi, lai ir kas bērnus pieskata. Kopā ar vīru esam bijuši arī citus gadus uz Radio1 ballīti, patika.

Atstājiet komentāru