2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Kāpēc, jūsuprāt, skolēnu dziesmu un deju svētkos tik daudziem bērniem bija veselības problēmas?

Kāpēc, jūsuprāt, skolēnu dziesmu un deju svētkos tik daudziem bērniem bija veselības problēmas?

 Sandra

Sandra: Es uzskatu, ka slodze viņiem bija pārāk liela, jo bija ļoti daudz koncertu un mēģinājumu. Bērni jau arī mājās bija daudz mēģinājuši un, domāju, ka varēja iztikt ar dažiem mēģinājumiem un vienu lielu gala koncertu. Tāpat arī noteikti bērni naktīs rīkoja “tusiņus”, “disenītes”' un miegam atlika maz laika, kā arī stress bērniem, kas atbraukuši uz galvaspilsētu un bija svešos apstākļos. Tas viss kopā radīja šo situāciju.

 

 Ingrida

Ingrīda: Nezinu. Grūti pateikt. Domāju, ka bērniem bija pārāk liela slodze, tāpat arī viņi bija neizgulējušies un neatpūtušies. Tāpēc arī radās veselības problēmas.

 

 

Inese: Manuprāt, tas ir saistīts ar pedagogiem, kas bērnus pieskata. Tieši, ko bērni dara pēc mēģinājumiem, kā viņi izgulējušies, ko dara, vai pa pilsētu staigā, ko ēd, vai tikai čipsus un kolu vai arī normālu ēdienu. Tas ir pamatā. Viss atkarīgs no pedagogiem, kas bērnus pieskatīja.

 

 Annija

Annija: Varbūt tāpēc, ka Mežaparkā bija pārāk daudz cilvēku, visi saspiesti kopā un varbūt pietrūka gaisa. Es pati nepiedalījos dziesmu un deju svētkos, piedalījās manas klasesbiedrenes. Bet es vēl ar viņām neesmu runājusi, tāpēc īsti nezinu, kāpēc tā notika.

 

 Juris

Juris: Vienīgais, ko es varu pateikt, bērni nebija pietiekami pieskatīti. Pasākuma organizatori neveltīja pietiekamu uzmanību bērniem, vairāk domāja par programmu. Tāpēc arī notika tā, kā notika.

 

Komentāri (0-2/2)

  • Guest
    02.07.2018 18:25
    Vienīgais kas mūsu jaunatnei ir pa spēkam, tas ir aiziet no datora līdz tualetei un atpakaļ. Braucot uz dziesmu svētkiem ar tādu slodzi ir jārēķinās. Slodze nebija lielāka kā visus iepriekšējos svētkus un nebija mazāka kā visos nākošajos svētkos.
  • Guest
    02.07.2018 18:25
    Vārga mums tā jaunatne

Atstājiet komentāru