2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jautājam: Kā vērtējat Jēkabpils pilsētas svētku programmu un kurus no pasākumiem apmeklēsiet?

Jautājam: Kā vērtējat Jēkabpils pilsētas svētku programmu un kurus no pasākumiem apmeklēsiet?


Monta Zilvere:
Šogad Jēkabpils pilsētas svētku programmā, manuprāt, jebkurš atradīs ko redzēt un dzirdēt. Ja vien būs laiks, noteikti vērošu retro auto braucienu, iegriezīšos grāmatu tirdziņā Sēļu sētā un uz dambja aplūkošu ilustratoru darbu izstādi. Šogad arī ir ļoti laba koncertprogramma ar “Astro’n’out” un “Dagamba”, ko noteikti apmeklēšu. Arī gaisa balonu uguns šovu, ja visam pietiks laika!


Inga Cīrule: Svētku programma šogad ir ļoti plaša un bagātīga ar pasākumiem. Uzskatu, ka veidojot svētku programmu ir padomāts par visām paaudzēm un viņu interesēm. Uzskatu, ka jebkurš no mums atradīs to pasākumu, ka ir īpaši tuvs sirdij. Pati centīšos apmeklēt pēc iespējas vairākus pasākumus, ceru, ka daba mūs priecēs ar jauku laiku. Novēlu visiem gūt pozitīvas emocijas no mūsu pilsētas svētkiem.


Kaspars Skruzmans: Svētku programma ir plaša un daudzpusīga, katrs noteikti atradīs kādu pasākumu, ko apmeklēt, bet svarīgi lai pasākumi būtu kvalitatīvi un saturiski piepildīti.Protams programmai bija jābūt savlaicīgāk izsludinātai, tas noteikti palielinātu apmeklētāju skaitu. Interesants varētu būt gaisa balonu šovs, ko noteikti apmeklēšu.


Natālija Gerasimova: Manuprāt pilsētas svētku programma ir pārdomāta ir paredzēti pasakumi gan sportot gribetājiem gan bērniem un jauniešiem gan arī kultūras un mākslas baudītājiem. Pati plānoju apmeklēt dižtirgu un mūziķu uzstāšanos.


Elīna Vīgante: Kopumā programma ir plaša. Ar bērniem arī ir kur aiziet. Plānoju apskatīt retro auto. Mani personīgi visvairak uzrunā koncerta daļa no 21.30 sākot ar DAGAMBA, lāzer un gaisa balonu ugunsšovi.

Komentāri (0-1/1)

  • Inga
    10.08.2023 16:24
    Hmm,neredzu neko jaunu,kas butu tads pilsetas svetkos,kas nav katru gadu.Programma tada paša ka katru gadu.Vienigi muzikas grupas.Visas pilsetas,un pagastos bija saluts.Mums jau paris gadus lazeršovs

Atstājiet komentāru