2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jautājam: Kā vērtējat pašvaldības dienestu darbu sniega tīrīšanā?

Jautājam: Kā vērtējat pašvaldības dienestu darbu sniega tīrīšanā?


Inga Štolcere:
Vīpes pagastā, kurā es dzīvoju, pagasta ceļus no sniega tīra Latvijas autoceļu uzturētājs Jēkabpils nodaļa. Esmu ļoti apmierināta ar viņu darbu. Ceļi ir iztīrīti plaši un tīri, tiek notīrītas arī iebrauktuves uz katru māju. Pagasta centra ielas ir notīrītas tik labi, kā nekad! Liels paldies LAU par teicami izpildīto darbu! Jautājums, kad tiek iztīrīts, tas ir atkarīgs no pārvaldnieku godaprāta un rīcības.


Signe Lazdiņa: Šogad sniega ļoti daudz un redzu, ka dienesti cenšas un dara, ko var. Gan jau arī kaut kad izvedīs sniegu no pilsētas, tad būs vieglāk ietves notīrīt.


Lāsma Prande: Aknīstes pilsētā tranzītielas kārtībā uztur Latvijas autoceļu uzturētājs. Intensīvas snigšanas laikā ielas tiek tīrītas vairākas reizes dienā. Taču ņemot vērā pilsētas reljefa īpatnības, gadās arī sastrēgumi. Pārējās ielas un ietves tīra Aknīstes pilsētas pārvalde. Ietves un laukumus operatīvi tīra gan sētnieki, gan ar mazu traktoriņu. Bet saprotams ir tas, ka snigšanas laikā vienlaicīgi iztīrīt visu pilsētu nav iespējams.


Lāsma Breidaka: Pašvaldības sniega tīrīšanas darbi notiek, tas ir redzams katru dienu! Redzu, ka sniegu šķūrē, arī sētnieki tiešām ir čakli, piefiksēju, ka arī Draudzības alejā iztīrīts viss, ir iespēja novietot auto ielas garumā. Savukārt savas mājas pagalmā vakar manījām braucot mazos traktoriņus, žēl, protams, ka nav iespēju atbrīvot pagalmus no transportiem, lai būtu piekļuve dienestam, bet tāda nu tā ziema reiz ir. Paldies par darbu!


Maija Tehņenko: Paldies, ziema, tu mums šogad atnesi ļoti daudz sniega, bet, no otras puses, daudz darba - sniega tīrīšana un izvešana. Es kā gājējs esmu diezgan apmierināta ar sniega tīrīšanas kvalitāti uz ietvēm Jēkabpilī. Ziemā pārvietojos ļoti prātīgi, lēnām un izvēlos apavus, kas neslīd.

Komentāri (0-8/8)

  • Petjkam
    08.12.2023 22:20
    Nav vairs kas iedod kapeiku par balsi, nav par ko dzert??? Tava ļoņka laikā vispār pilsētā bija bardaks, spēļu zāles uz katra stūra, bandīti dienas laikā apšaudes taisīja....jeb tas kaut kā aizmirsies???? Ne jau pilsētas dome piešķīra līdzekļus dambja remontam, bet meklēja pa visiem iespējamiem ceļiem kur piesaistīt....tavs ļoņka visus gadus tā arī neko nespēja, kā tikai kosmētisko remontu dambim uztaisīt....un vēl atklāšanas laikā ņerkšķēt ka viņam neviens nav naudu devis.....tas viņš nespēja jau tad atrast pietiekami līdzekļu lai sataisītu kārtīgu dambi....a būvnieks taisa tā, cik līdzekļi atļauj!!!!!
  • Pēteris
    08.12.2023 14:39
    Vistīrākās ielas bija Leonīda laikos, kad Pakalpojumus vadīja Spalis. Paspēja gan notīrīt, gan pakaisīt, gan aizvākt. Tagad mutes brūķetāji salīduši amatos, pilsēta sniegā, tiltu remontē ziemā. Un kā tad ar to dambja stutēšanu tur iet? Darbu izdarīja līdz galam vai pameta pusratā, jo tehnikas nav ar ko rakt zem ūdens? Plūdiem pilsēta gatava pūkainīša ordeņa kavalier?
  • Bardaks pilsētā
    08.12.2023 13:55
    Ragaini, kāpēc netiec galā ar ar darba pienakumiem. Tev vispār i jēga, ka ir jāstrādā arī, nevis tikai algu saņemt?
  • Wovam
    08.12.2023 12:31
    Aknīstes madāmas klusas un pieklājīgas,Vīpē uz slotas jāj.
  • He he
    08.12.2023 12:27
    Visa Latvija sniegā!! Pēc avīzēm uz gorodu nevar aizbraukt! Katru gadu viens un tas pats! Aizliegt ziemu,apēst sniegu!
  • Saimnieks ir vai nav???
    08.12.2023 11:37
    Pilsēta visa sniegā!!! Ne ar kājām normāli iziet jau nedēļām ne izbraukt ne piestāt!!! Kas te par tādu impotenci darbā, a!?? Katru gadu viens un tas pats!!!
  • Wow
    08.12.2023 11:08
    Kādi brīnumi, Aknīstes madāmai pa prātam izdarīts! Tas ir kaut kas! Vai tik brūtgāns tur nestrādā?
  • Wow
    07.12.2023 20:32
    Kādi brīnumi,Vīpes madāmai pa prātam izdarīts! Tas ir kaut kas! Vai tik brūtgāns tur nestrādā?

Atstājiet komentāru