2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Jautājam: Vai esat sagatavojis krīzes situācijas 72 stundu somu?

Jautājam: Vai esat sagatavojis krīzes situācijas 72 stundu somu?


Sandra Mežaraupa:
Jā, saskaroties ar šī brīža situāciju ir skumji apzināties, ka varam kuru katru brīdi ciest no Krievijas agresora. Taču dzīvojam ar pozitīvismu. Somu salikuši neesam, bet ģimenē esam izrunājuši, kā rīkoties, ko liksim krīzes somā. Ceru, ka nepiedzīvosim brīdi, kad būs vajadzīga šī 72 stundu soma. Par šādas somas nepieciešamību ir daudz dzirdēts, labi, ka mediji informē. Mēs nevaram paredzēt, kas notiks rīt, bet dzīvosim ar domu, ka viss būs labi, būs miers. 


Spodris Bērziņš: Dzirdējis par 72 stundu somu esmu. Šķiet, kad Krievija iebruka Ukrainā, mēģināju kaut kādā mērā to savākt. Domāju, ka mājās ir viss nepieciešamais šādas somas nokomplektēšanai.


Evelīna Šķēle-Bitenbindere: Krīzes situācijas soma ir laba lieta, kuru vajadzētu katram sakārtot. Jo, ja esi kaut mazumiņu gatvs ļaunākajam, tad mazāk krītam panikā. Šādas somas šobrīd man nav, bet Ukrainas kara pirmajās dienās biju šādu somu izveidojusi. Bet vajadzētu to atkal izdarīt.


Ivars Joelis: Tas, kas šobrīd notiek mūsu kaimiņvalstīs, ir ļoti biedējoši un priekš mums bīstami. Krīzes soma nav salikta, bet mūsu ģimene ir gatava arī sliktākajam scenārijam, karam. Ir pārtikas krājumi, pārrunāts, ko darītu, ja pienāktu X stunda!


Inese Grišāne: Nē, mūsu ģimenē nav sagatavota krīzes situācijas soma. Neesam aktualizējuši šo jautājumu ģimenē. Uztveram visu optimāli un mierīgi.

Komentāri (0-2/2)

  • vai ne?
    25.01.2024 18:06
    zellis:
    Un ja arī ir tā krīzes soma, tad uz kurieni ar viņu skriet?!?
    Šo jautājumu arī vajadzēja uzdot.
  • zellis
    25.01.2024 15:58
    Un ja arī ir tā krīzes soma, tad uz kurieni ar viņu skriet?!?

Atstājiet komentāru