2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jautājam: Kā Jūs svinat Valentīndienu un vai tie Jums ir svētki?

Jautājam: Kā Jūs svinat Valentīndienu un vai tie Jums ir svētki?


Sandra Stepka:
Domāju, ka Valentīndienas svinēšana vairāk ir aktuāla jauniešiem. Es īpaši šo dienu neizdalu pārējo vidū, jo Mīlestība ir ,,jāsvin" katru dienu, nevis tikai 14.februārī.

Kitija Rubeniņa: Jā, es svinu Valentīndienu! Domāju, ka varētu šos svētkus arī ierakstīt kalendārā, jo svētku nekad nevar būt par daudz! Šo dienu es noteikti pavadīšu kopā ar savu otro pusīti, bet kā – vēl nezinām, galvenais kopā! Protams, arī neizpaliks kāda mīļa apliecinājuma dāvaniņa.

Elīna Vīgante: Nekas ļoti īpaši netiek svinēts. Diena tiek atzīmēta ar ziediem. Patīkami, kad tāds datums ir. Šo laiku vairāk atceros, kā bija skolas laikā, tur lielākās intrigas, kuram tad visvairāk mīlas vēstuļu būs tajā kastītē.


Kristīne Zābele: Mums Valentīndiena nav vissvarīgākie un īpašākie svētki, taču tāpat svinam. Katru gadu apmaināmies ar dāvanām un apmeklējam kādu restorānu. Runājot par dāvanām, šogad esmu saņēmusi rožu pušķi un jaunu telefonu, savukārt draugs no manis saņēma smaržas. Manuprāt, šiem svētkiem noteikti ir jābūt mūsu kalendārā, tā kā mums ir kaudze ar piemiņu un atceres dienām, bet tik maz svētku ar jauko un patīkamo.


Svetlana Poliektova: Valentīndiena ir Valentīndiena - mīlestības svētki vai sirsniņsvētki, kas pārceļojuši arī pie mums, bet ir tikai pozitīvi vēl vieni svētki! Kam nepatīk var nesvinēt, bet ikdienā kāds jauks moments nenāk par skādi nevienam, tādas ir manas domas.

Komentāri (0-1/1)

  • Aita
    14.02.2024 16:52
    Kā valdība teiks, tā darīs. DDD

Atstājiet komentāru